14 Οκτωβρίου 2020

Αστερισμός Ωρίων - Stellar Uranium (Μέρος Τρίτο)

 Ωρίων - Ιερές Τελετές 


Στον αστερισμό του Ωρίωνα βρίσκουμε την κοντινότερη μήτρα αστεριών και οχι μόνο! Το πρώτο κοντινότερο νεφέλωμα στο ηλιακό μας σύστημα που μπορούμε να το δούμε και με γυμνό μάτι!

Η Ζώνη

Η Ζώνη του Ωρίωνα αποτελείτε απο τρία δυνατά αστέρια. Η πρώτες κόρες έλεγαν πως είναι οι τρείς πρώτες κόρες της Διώνης

και έπειτα η τελευταίες η Χαρίτη, Κλειραία και Λυτραία. Τούτα τα αστέρια που δε θα τα αναλύσουμε ακριβός όλα. Τα ονόματα ειναι Alnilam, Mintaka, Alnitak. Στον δ Ωρίωνα που είναι και ο (Mintaka) Μιντάκα διέρχεται ο ουράνιος ισημερινός απέχει απο εμάς 1200 έτη φωτός μακριά απο εμάς.


Νεφέλωμα του Ωρίωνα

Το νεφέλομa του Ωρίωνα είναι ένα απο τα σημαντικότερα για το Stellar Uranium

Το νεφέλωμα του Ωρίωνα!
και αυτό γιατί πιστεύουμε αρκετά στο οτι είναι η κοντινότερη μήτρα αστεριών στο ηλιακό μας σύστημα σε απόσταση μόνο 24 έτη φωτός. Οι μάγισσες πίστευαν πως εκεί κατοικεί η Ασταραία και απο εκεί αντλούσε την ενέργεια της φέρνοντας στην Γη μας με το άρμα της. Όταν γεννιόταν μία σημαντική μάγισσα η Ασταραία έπαιρνε ένα άστρο και το
έφερνε στην Γη. Ονομάζεται Ensis απο την λατινική λέξη που σημαίνει Ξίφος. Έχει φύση Σελήνη και Άρη και ο ήλιος περνάει απο πάνω του στις 13 Ιουνίου. Προκαλεί Προκαλεί τύφλωση, ελαττωματική όραση, τραυματισμούς στα μάτια, ασθένεια και βίαιο θάνατο.

Για τις μάγισσες!

Γενικά τα αστέρια του Ωρίωνα έχουν μία εξαίσια θέση στο μπαούλο Stellar Uranium αλλά και στο Stellar planetary. Και αυτό γιατί ουσιαστικά λειτουργεί τρόπο τινά σαν το βραχιόλι των ονείρων. Ο Ωρίωνας απαρτίζεται απο μία μυριάδα απο σφραγίδες 15 ανάλογα με την θέση του και το ανάλογο απλανή αστέρα, που δε θα μας φτάσει μία ολόκληρη ζωή για να τις περιγράψουμε. Στα χέρια τους κρατούσαν το Πουγκί του Ωρίωνα που ουσιαστικά ήταν η μήτρα των επιθυμιών για να εκπληρώσουν τις ευχές τους. Είχαν το Μέρτα του Ωρίωνα που σκοπό είχαν να ενεργοποιήσουν και να δυναμώσουν ένα αντικείμενο που έχει χάσει την ενέργεια του. Είχαν τον Ασκό της τύχης για να εκπληρώσουν επιθυμίες, αλλά και τον Ασκό του πολέμου με βάση το Bellatrix για να μπορέσουν να σταματήσουν και να εξαλείψουν τους εχθρούς τους!

Στο επόμενο και τελευταίο μέρος θα μιλήσουμε για τον Αστέρα Rigel και τις ευεργετικές ιδιότητες και πολή σημαντικά πράγματα για αυτον!