8 Μαρτίου 2021

Το Κλειραίο Κλειδί της Τύχης


Οι Ασφοδέλιες μάγισσες είχαν τέσσερα μαγικά Κλειδιά, το ένα ήταν για να κλειδώσεις έναν άνθρωπο στο τάφο, το άλλο για να ανοίξει όλες της πόρτες που είναι κλειστό και το τρίτο ήταν για να ανοίγουν την μοίρα και τα αρχεία και να μπορούν να δουν το μέλλον! Το τέταρτο ήταν όμως το Κλειραίο κλειδί της τύχης που άνοιγε τα οικονομικά η με αυτό έβρισκαν θησαυρούς!

Υλικά:

Ένα παλιό κλειδί

Έξι μελισσοκέρια

Φίλτρο Φώσφορος

Ένα κουτί

Χρυσό πανάκι

Τελετή:

Η τελετή γινόταν επάνω στην πανσέληνο και όχι όταν είναι σε γαλάζια η έκλειψη! Πάρε το παλιό Κλειδί και σύρε σε ένα σταυροδρόμι!!! Τοποθέτησε το κλειδί στο κέντρο του ερημικού σταυροδρομιού και πήγαινε σε μία γωνία! Πήγαινε σε όλες τις γωνίες του σταυροδρομιού και σε κάθε γωνία θα λες:

«Εκάτη μητέρα της μαγείας, δώσε

δύναμη στο Κλειραίο μου κλειδί!»

Όταν τελειώσεις τις γωνίες, πάρε το κλειδί χωρίς να γυρίσεις πίσω να κοιτάξεις! Τράβα στο σπίτι σου και ράντισε το κλειδί με τον Φώσφορο, βάλε το σε ένα πιάτο και γύρο του άναψε έξι μελισσοκέρια (η κίτρινα άμα θέλεις). Άναψε τα κεριά δεξιόστροφα και πες:

«Φωσφόρε Απόλλωνα γιέ του Δία, που δίνεις φως σε κάθε πλάση της γης! Χρήματα να με γεμίσεις και με χρυσό να με ραντίσεις όσο έχω το κλειδί σου!»

Άσε τα κεριά να λιώσουν. Βάλε το κλειδί σε ένα χρυσό πανί ραντισμένο με τν φώσφορο και τοποθέτησε το μέσα σε ένα κουτί όμορφο ξύλινο μαζί με ότι μείνει από τα κεριά. Όταν θέλεις να κάνεις ένα ξόρκι χρημάτων τοποθέτησε το κλειδί επάνω στο βωμό αφού πρώτα το ραντίσεις με το φίλτρο του, η το χρησιμοποιείς σε ξόρκια που το ζητάνε!