2 Δεκεμβρίου 2021

Η Σελήνη στα Ζώδια


Η Σελήνη! Το θηλυκό αρχέτυπο της Αστρολογίας και της Μαγείας! Μία πραγματικά μονάδα μέτρησης χρόνου από τα πολύ παλιά αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα! Μέσο της Σελήνης θα μάθουμε για το πότε θα έρθει η γιορτή του Πεσάχ (Πάσχα). οι μάγισσες κατά την διάρκεια των μαγικών τους πρακτικών, έβλεπαν που είναι η σελήνη και την φάση της! Απο την Νέα Σελήνη ως εμβρυακή μορφή μέχρι την πανσέληνο που γέρασε!

Ωστόσο σε αυτό το άρθρο θα μάθουμε όταν η σελήνη βρίσκεται σε κάθε ζώδιο τι εργασίες μπορούμε να κάνουμε βάση τα γριμόρια των μαγισσών!

 

Σελήνη στον Κριό: ΦΩΤΙΑ! κατάλληλη ημέρα για εργασίες Εξουσίας, Ηγεσίας, επιτυχίας θέλησης, αναγέννησης και πνευματικής μεταστροφής!


Σελήνη στον Ταύρο: ΓΗ! η Ακίνητη περιουσία η αγάπη τα χρήματα και η υλική απόκτηση!


Σελήνη στους Διδύμους: ΑΕΡΑΣ! Η Επικοινωνία η δημόσιες σχέσεις, η αλλαγή κατοικίας αλλά και η συγγραφή!


Σελήνη στον Καρκίνο: ΝΕΡΟ! Το κυνήγι προσωπικών στόχων η οικειότητα, τα βαθιά συναισθήματα η ζωή στο σπίτι, η Ασφάλεια, η Τιμή και φυσικά οι Σεληνιακές θεότητες!

 

Σελήνη στον Λέοντα: ΦΩΤΙΑ! Η μεγάλη εξουσία επάνω στους άλλους, το θάρρος ο τοκετός και η γονιμότητα!

 

Σελήνη στην Παρθένο: ΓΗ! Η Υγεία, η απασχόληση, διατροφικές ανησυχίες και πνευματικά θέματα!

 

Σελήνη στον Ζυγό: ΑΕΡΑΣ! Οι δικαστικές υποθέσεις, η ένωσης η συνεργασίες, η ψυχική τόνωση, η Ισορροπία και φυσικά καλλιτεχνικά!

 

Σελήνη στον Σκορπιό: ΝΕΡΟ! Η ψυχική δύναμη και ανάπτυξη, τα μυστικά η σεξουαλικότητα, αλλά και οι θεμελιώδες μεταμορφώσεις!


Σελήνη στον Τοξότη: ΦΩΤΙΑ! Ο αθλητισμός, η αλήθεια, τα νομικά θέματα τα ταξίδια και εννοείται οι Εκδόσεις!

 

Σελήνη στον Αιγόκερω: ΓΗ! Η Καριέρα και τα πολιτικά θέματα βρίσκονται εδώ! Όπως επίσης η Φιλοδοξία η αποφασιστικότητα και η οργάνωση!

 

Σελήνη στον Υδροχόο: ΑΕΡΑΣ! Η επιστήμη, η ελευθερία, η προσωπική και δημιουργική έκφραση! Η λύση των προβλημάτων αλλά και η φιλία αλλά και το κόψιμο κακών συνήθειων!

 

Σελήνη στους Ιχθύς: ΝΕΡΟ! Η Καλλιτεχνία κυρίως στην Μουσική, την τηλεπάθεια η διόραση αλλά και η ονειρική δουλειά!