11 Ιουνίου 2022

Τελετουργικό του Ήλιου (Γιαννιώτικο)


Σύμφωνα με τις δοξασίες των μαγισσών ο ήλιος είναι το κοντινότερο αστέρι και ο ζωοδότης μας! Χωρίς αυτόν δε μπορούμε. Το Εγώ του είναι τόσο μεγάλο που μας φορτίζει με την σωστή ενέργεια! Για αυτό και τον χρησιμοποιούσαν έτσι ώστε να μεγαλώσουμε η να βελτιώσουμε την Αυτοεκτίμηση μας η την δύναμη του Εγώ μας! Συνήθως, το Εγώ μας σοκάρετε όταν κάτι δε πάει καλά η ακόμα και μετά απο έναν χωρισμό! Απο τον 2ο τόμο της Πάμβας σελίδα 71!


Υλικά:

Σπόρια (κυρίως Ηλιόσπορους)

Δύο κίτρινα κεριά

Μία χρυσή κορδέλα

Άμμο θαλάσσης

Κίτρινη η Σιδηροπυρίτης

Κίτρινο πουγκί

Προαιρετικά: Φίλτρο Φωσφόρος

Τελετή:

Αυτό το ξόρκι θα γίνει μία ηλιόλουστη ημέρα και να είναι Κυριακή! Θα πάμε στον βωμό μας και θα βάλουμε δεξιά και αριστερά δύο κίτρινα κεριά και ανάμεσα θα τοποθετήσουμε ένα πιατάκι που θα βάλουμε την άμμο θαλάσσης (Χρυσή και στεγνή κατά προτίμηση) και θα την ανακατέψουμε με τα σπόρια του ηλιόσπορου μαζί με μία χρυσή κορδέλα που θα έχεις κάνει επτά κόμπους σκεπτόμενος τον ήλιο και τελευταίο έναν Κιτρίνη η  Σιδηροπυρίτη. Αφού τα ανακατέψεις θα περάσεις αυτό το μείγμα μέσα στο κίτρινο πουγκί σου και θα το τοποθετήσεις στο πιατάκι σου! Ανάβουμε τα κεριά μας και λέμε:

“Ουράνια δύναμη του φωτός, του ήλιου του Ζωοδότη

Κάνε το μέλλον μου σφριγηλό και φωτεινό! ” (Χ7)

Άσε τα κεριά να σβήσουν μόνα τους. Τα υπολείμματα θα τα θάψεις σε μία γλάστρα. Το πουγκί μας θα το τοποθετήσουμε στο κρεββάτι μας η στην τσάντα μας!

Προαιρετικά: Στα κεριά μπορείς να βάλεις το φίλτρο Φωσφόρο που μέσα κρύβει την δύναμη του ήλιου! Οι Χρυσές ακτίνες που κρύβονται μέσα ανοίγουν διάπλατα τα πάντα!