18 Ιουνίου 2022

Το νερό του Ήλιου (Sun Water)


Το νερό του ήλιου για τις μάγισσες ήταν το αντίστοιχο Φεγγαρόνερο! Η ενέργεια του Ζωοδότη ήλιου κάνει τούτο το νερό θεραπευτικό με ευεργετικές ιδιότητες. Αυτό το ιδιαίτερο νερό χρησιμοποιείται απο τις μάγισσες για να ενισχύσουν τις πνευματικές ενέργειες τους.   

Το νερό αυτό και η κοσμική ενέργεια του Ήλιου μας εγχύνεται μέσα στο υγρό και το καθιστά το καλύτερο κανάλι για ξόρκια για καθαρισμούς και τελετουργίες ενέργειας και θεραπείας!

Υλικά:

Νερό μαζεμένο το πρωί μέσα σε ένα βάζο γυάλινο που θα το δει ο ήλιος μία Κυριακή ηλιόλουστη κ όλη την εβδομάδα αλλά μόνο στον ήλιο και οχι στα άστρα!

Ένα ξύλο κανέλλας

Άνθη Καλέντουλας

Μία κορνεόλη ή Κιτρίνη ή Ηλιόλιθος!

Τελετή:

Σε γέμιση του φεγγαριού ημέρα Κυριακή και αφού εχεις μαζέψει νερό την προηγούμενη Κυριακή πάρε το βάζο σου και τοποθέτησε μέσα στο βάζο σου, ένα ξύλο κανέλας, Άνθη καλέντουλας και φυσικά έναν λίθο που εκφράζει τον Ήλιο!  Ανακάτεψε το δεξιόστροφα σιγά σιγά λέγοντας την πρόθεση σας “Είμαι καθαρός” ή “Είμαι δυνατός” ή “Είμαι θαρραλέος!” η μπορείς να διαβάσεις τον Ορφικό του Απόλλωνα!

Άσε το βάζο πάλι στον ήλιο για να βγούν οι ευεργετικές ιδιότητες των βοτάνων και του Λίθου για μία ώρα και σούρωσε το!

Το νερό του Ήλιου είναι έτοιμο! Μπορείς να το πιεις, μπορείς να ραντίσεις τον χώρο σου, να το χρησιμοποιήσεις σε ξόρκια καθαρισμού, λυσίματος και θάρρος!