7 Ιουλίου 2022

Λιβάνια & Θυμιάματα (Μέρος πρώτο)


💖Λιβάνι Αγάπης 💖

Ειδικό χειροποίητο λιβάνι που καίγετε για να φέρει της κατάλληλες δονήσεις  σε ένα χώρο. Καίγετε σε εργασίες αγάπης και σε ξόρκια επαναφοράς συντρόφου!

 

💵 Λιβάνι χρήματος 💵

Ειδικό χειροποίητο λιβάνι που καίγετε για να φέρει της κατάλληλες δονήσεις  σε ένα χώρο. Μπορείς να το κάψες  την ώρα που κάνεις ξόρκι χρήματος. Λιβανίζεις το πρωί στο κατάστημα σου λίγο πριν το ανοίξεις!

 

❤️ Λιβάνι έρωτα ❤️

Ειδικό χειροποίητο λιβάνι που καίγετε σε εργασίες ερωτικού δεσίματος η ακόμα και σε εργασίες  προσέλκυσης νέου έρωτα. Λιβάνισε με αυτό  φωτογραφία του ατόμου που θέλεις να σε ερωτευτεί!

 

🧿Λιβάνι προστασίας🧿

Ειδικό χειροποίητο λιβάνι που καίγετε στον βωμό σου η στο σπίτι  σου η στο κατάστημα για να εχεις προστασία και να μη σε πιάνει η αρνητική ενέργεια και το κακό το μάτι.

 

🍀 Λιβάνι τύχης 🍀

Ειδικό χειροποίητο λιβάνι που καίγετε πριν πας να παίξεις τυχερά παιχνίδια η ακόμα και  στο κατάστημα σου για να εχεις τύχη. Επίσης καίγετε κατά την διάρκεια που καις πράσινα και κίτρινα κεριά στον βωμός σου.

 

👑Λιβάνι τριών βασιλιάδων👑

Ειδικό χειροποίητο λιβάνι που καίγετε για να προσελκύσεις τον πλούτου και την ευημερία στο κατάστημα σου η το σπίτι σου! είναι ένα πολύ καλό  και ισχυρό λιβάνι!