14 Ιουλίου 2022

Η Κλειραία σκόνη η Η Σκόνη της Εττέλιας


“Εττέλια” στην γλώσσα των μαγισσών σημαίνει κατάρα! Ωστόσο αυτή η μαγική σκόνη χρησιμοποιήθηκε απο πολλές μάγισσες για να εκπληρώσουν την επιθυμία τους! Η όποια επιθυμία τους! Σπάνια και τελετουργική δυνατή σκόνη! Η σκόνη αυτή μπορούσε να δημιουργήσει το μεγαλύτερο κακό αλλά και το μεγαλύτερό καλό! Ένας ολόκληρος τόπος γριμορίου ήταν αφιερωμένος σε αυτή την τελετουργική σκόνη!
Η σπάνια αυτή σκόνη κατασκευάζεται με ένα πολύ δύσκολο και σπάνιο τρόπο με τα υλικά της να μην ειναι τοσο δυσεύρετα, αλλά δύσκολη στην κατασκευή της! 

Η πρώτη μου συνάντηση με αυτή την σκόνη ήταν το 2006 όταν πρώτο άρχισα να μεταφράζω τα πρώτα ξόρκια της Γιαγιάς και όχι μόνο! Η σκόνη της σφοδρής επιθυμίας όπως την ονόμαζαν κατά καιρούς ήταν μία σκόνη που καθώς χρησιμοποιόταν εκπλήρωνε την βαθύτερη επιθυμία της μάγισσας! Όταν την δημιούργησα την έβαλα στο μπαούλο μου και δε την χρησιμοποίησα ποτέ, γιατί ξέρω που μπορεί να φτάσει!

Δε γνωρίζουμε ακριβός το πότε την κατασκεύασε η μάγισσα Κλειραία τρίτη και στερνή κόρη της θεάς Διώνης, αλλά γνωρίζουμε το πότε την χρησιμοποίησε πρώτη φορά!

Η σκόνη θα έρθει στα χέρια σου με την αδημοσίευτη τελετή σπάνιας χρήσης.

Τιμή: 50 Ευρώ!