Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

Η Κλειραία σκόνη η Η Σκόνη της Εττέλιας


“Εττέλια” στην γλώσσα των μαγισσών σημαίνει κατάρα! Ωστόσο αυτή η μαγική σκόνη χρησιμοποιήθηκε απο πολλές μάγισσες για να εκπληρώσουν την επιθυμία τους! Η όποια επιθυμία τους! Σπάνια και τελετουργική δυνατή σκόνη! Η σκόνη αυτή μπορούσε να δημιουργήσει το μεγαλύτερο κακό αλλά και το μεγαλύτερό καλό! Ένας ολόκληρος τόπος γριμορίου ήταν αφιερωμένος σε αυτή την τελετουργική σκόνη!
Η σπάνια αυτή σκόνη κατασκευάζεται με ένα πολύ δύσκολο και σπάνιο τρόπο με τα υλικά της να μην ειναι τοσο δυσεύρετα, αλλά δύσκολη στην κατασκευή της! 

Η πρώτη μου συνάντηση με αυτή την σκόνη ήταν το 2006 όταν πρώτο άρχισα να μεταφράζω τα πρώτα ξόρκια της Γιαγιάς και όχι μόνο! Η σκόνη της σφοδρής επιθυμίας όπως την ονόμαζαν κατά καιρούς ήταν μία σκόνη που καθώς χρησιμοποιόταν εκπλήρωνε την βαθύτερη επιθυμία της μάγισσας! Όταν την δημιούργησα την έβαλα στο μπαούλο μου και δε την χρησιμοποίησα ποτέ, γιατί ξέρω που μπορεί να φτάσει!

Δε γνωρίζουμε ακριβός το πότε την κατασκεύασε η μάγισσα Κλειραία τρίτη και στερνή κόρη της θεάς Διώνης, αλλά γνωρίζουμε το πότε την χρησιμοποίησε πρώτη φορά!

Η σκόνη θα έρθει στα χέρια σου με την αδημοσίευτη τελετή σπάνιας χρήσης.

Τιμή: 50 Ευρώ! 

2 σχόλια:

 1. Νίνο μου θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με αυτή τη σκόνη:
  1)Αναφέρεις στο κείμενο περιγραφής της σκόνης ότι η σκόνη αυτή μπορούσε να δημιουργήσει το μεγαλύτερο κακό αλλά και το μεγαλύτερο καλό, μπορούσε π.χ να χρησιμοποιηθεί δηλαδή και για επιθετικά ξόρκια και σε ερωτικά ξόρκια ?
  2) Υπάρχουν τελετές με αυτή τη σκόνη ?
  3) Στην αρχή αρχή της περιγραφής γράφεις, ότι Εττέλια στη γλώσσα των Μαγισσών σημαίνει κατάρα, άρα η σκόνη αυτή, βάσει του ονόματος, είναι σαν να λέμε πχ καταραμένη ??

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 2. Καλημέρα!
  1)Καλό θα ήταν η σκονη αυτή να χρησιμοποιηθεί μεμονομένα και οχι σε ξόρκι γιατί η ποσότητα ήταν είναι και θα ειναι μικρή!!!! την εχω στο μπαούλο μου απο το 2006 και δε την εχω χρησιμοποιήσει ποτέ!
  2)Φυσικά και υπάρχουν τελετές! Απλά με την σκόνη όποιος την πάρει θα πάρει μόνο ένα μικρό και δυνατό τελετουργικό!
  3)Η Κλειραία μετά την δίκη για τον θάνατο της Λυτραίας ονομάστηκε Εττέλια. Την σκόνη αυτήν την είχε ονομάσει Εττέλια σκόνη! Αυτό και τίποτα άλλο! Απλά είναι ονομασία!

  ΑπάντησηΔιαγραφή