3 Φεβρουαρίου 2009

Το θυμιατό της Νεράιδας - Για χρήματα

Το Θυμιατό της Νεράιδας

Μία μορφή του  Θυμιατού της Νερραίδας!
Σαν οι Νεράιδες έφυγαν από τα ποτάμια και τα βουνά άφησαν πίσω τους αυτά που χρησιμοποιούσαν.Το θυμιατό της Νεράιδας χρησιμοποιήθηκε για χρήματα και για εργασίες αγάπης μαζί με ένα πράσινο κερί. Μέσα στο θυμιατήρι αντί να βάλουν πέτρα κανονική έβαζαν μέσα την πέτρα των ευχών και από κάτω έβαζαν ένα χαρτί με την επιθυμία τους. και επάνω έκαιγαν ένα καρβουνάκι με το κατάλληλο θυμίαμα.

Το Ξόρκι της Νεράιδας
Το ξόρκι της Νεράιδας είναι ένα από τα ποιο σπάνια ξόρκια και είναι αυτό που έκαναν μαγαζί τους και  οχι μόνο για προσέλκυση εργασίας! 

Υλικά:

Ένα πράσινο κερί ή πράσινο ομοίωμα
Θυμιατό της Νεράιδας 
Μπουχούρι η λιβάνι του χρήματος
Ένα καρβουνάκι 
Φίλτρο Αδασσά 
Πέτρα των ευχών (χρήμα ) 

Διαδικασία: 
Σε γέμιση φεγγαριού ξάστρισε τα υλικά σε Διπλή ώρα και ημέρα Δία. Πάρε το Πράσινο κερί σε σχήμα ανθρώπου και άλειψε το με Αδασσά. Βάλε στο θυμιατό της Νεράιδας στα πόδια της Νεράιδας την πέτρα των ευχών που και αυτήν θα έχεις ραντίσει με Αδασσά και επάνω βάλε ένα καρβουνάκι που επάνω θα έχεις βάλει μπουχούρι του Χρήματος. Κάτω από την Πέτρα των Ευχών θα έχεις βάλει σε πάπυρο η σε περγαμηνή την ευχή που σας γράφω παρακάτω. Τέλος αφού κάψει λίγο και βγάλει λίγο καπνό θα το βάλεις πίσω από την πόρτα σου κοντά στην Ταμιακή σου αν έχεις μαγαζί. Ψυχούλα των χρημάτων ενίσχυσε τούτα τα λόγια του χαρτιού και φέρε μου τα λεφτά που έχω ανάγκη. Τα υπολείμματα από το καρβουνάκι θα τα ρίξεις μπροστά στην πόρτα σου. Για να φύγει το κακό. Και το πράσινο κερί θα το θάψεις σε μία γλάστρα.