3 Φεβρουαρίου 2009

Κερί καρδιά

Κερί καρδιά

Κλασικό κερί που προσφέρει απλόχερα την αγάπη και τον έρωτα. Το κερί καρδιά του Μυρόλι περιέχει μέσα αιθέρια έλαια και σκόνη βοτάνων του έρωτα της αγάπης, τη συμφιλίωσης και οτι εχει να κάνει σε ζήτημα καρδιάς. Σε διάφορα χρώματα, κόκκινο, ροζ, μπλε, λευκό κίτρινο, μαύρο για κάθε ζήτημα καρδιάς.


Μπορείτε με αυτό το κερί να δημιουργήσετε συναισθήματα η να θεραπεύσεται την πληγωμένη καρδιά σας ενώ με δύο καρδιές μπορειτε να προκαλέσετε τον έρωτα την επαναφορά τον γάμο.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μία υπάρχουσα σχέση η να προσελκύσετε νέο πρόσωπο στην ζωή σας με την αληθινή αγάπη η έναν σωστό φίλο.

Το κόκκινο χρώμα χρησιμοποιείται για έρωτα, επαναφορά, φούντωμα, ενώ το μαύρο για χωρισμό και διχόνοια, το λευκό για θεραπεία η προσέλκυση νέας σχέσης, το ροζ για ρομαντισμό ενώ το μπλέ για να φύγει η ψυχρότητα και Συμφιλίωση. Το κίτρινο για να λάμψη η αγάπη η να προκαλέσουμε την ζήλια και το μοβ που χρησιμοποιείται για προσωπική δύναμη και δόξα!

Η Χρήσης των κεριών Καρδιά σας είναι καθαρά στην φαντασία σας αλλά και στις τυπικές συνταγές των μαγισσών που εχουμε δώσει κατα καιρούς.

Συνδυάζεται με: Έλαιο αγάπης, Χωρισμού, Έρωτα, σκόνη χωρισμού, σκόνη έρωτα, σκόνη αγάπης κλπ

Τιμή: 10 ευρώ