3 Φεβρουαρίου 2009

Ερωτικό φίλτρο Γυνή


Φίλτρο Γυνή

Ένα φίλτρο κατασκευασμένο από της Μάγισσες της Γαλλίας. Το γνωστότερο άρωμα της

Γαλλικής Ζωής. Αλλά και του κόσμου. Όπως το Δεισδαιμόνα έτσι και το Φίλτρο Γυνή κατασκευάστηκε για τα θύματα που τους ονομάζουν Ανήρ. Λένε πως μία γυναίκα Μάγισσα τρανή είναι έναν άντρα που δεν είχε όρεξη για το σέξ. Έτσι μία μέρα πήγε στον βωμό της άναψε τα 2 λευκά κεριά και έφτιαξε αυτό το άρωμα. Το μοναδικό για κάθε επιθυμία

γυναίκας. Έβαλε μέσα γλυκές σπάνιες Μυρωδιές για να τραβήξουν το Αρσενικό και το έφεραν στο μαγικό τους τόπο. Φιλτροκατάδεσμα έκαναν για το Γυνή. Δημιουργεί πόθο. Είναι το πλέων κατάλληλο φίλτρο και διάσημο από τα μέρη της Γαλλίας. Προωθεί την σωματική ένωση. Είναι αποκλειστικό για την γυναίκα και αυτό το Μαρτυράει το όνομά του.
Απευθύνεται στο πρωταρχικό Οσφρητικό ένστικτο του άντρα. Δεδομένου ότι πρώτα του Προκαλεί διέγερση ύστερα μία Αληθινή και άμεση επιθυμία να ενωθεί με το ταίρι του Δηλαδή εσάς! Θα υπάρξουν πολλοί υποψήφιοι του αντίθετου φίλου που θα επιχειρήσουν να πλησιάσουν την γυναίκα που θα το φοράει. Καλό λοιπόν θα είναι να μην το πάρει επάνω της για τη σκανδαλώδη επιτυχία της & να πλησιάσει αυτόν που της Αρέσει. Εάν το φίλτρο δεν προορίζεται για ένα συγκεκριμένο άντρα.

Παρακαλώ κορίτσια μία- Μία...