13 Ιανουαρίου 2010

Ξόρκι συμφιλίωσης & κοπή από ένα τρίτο άτομο

Αυτό είναι ένα πολύ καλό ξόρκι που κάνεις να συμφιλιωθεί ένα ζευγάρι και να διακόψουμε από ένα ανεπιθύμητο πρόσωπο η τρίτο άτομο, που προσπαθεί να μπει στην σχέση σας.

Υλικά:

Ένα ψαλίδι
Πούδρα Hot foot
Έλαιο hot foot
Έλαιο Συμφιλίωσης

Έλαιο προστασίας
Van Van έλαιο.
Ένα Μαύρο κερί
Ροζ κερί γάμου
4 κομμάτια ριζόχαρτο
Μελάνι κόκκινο
Βελόνα
Πιάτο

Διαδικασία: Βήμα πρώτο:
Σε γέμιση του φεγγαριού ημέρα Αφροδίτης και ώρα Κρόνου, κάνουμε το ξόρκι αυτό. Γράφουμε στο ένα κομμάτι χαρτί το όνομά του εραστή μας 7 φορές. Στο άλλο θα γράψουμε το όνομα μας άλλες 7 φορές, στο άλλο θα γράψουμε το όνομα του τρίτου ατόμου 7 φορές και στο άλλο το θα σχεδιάσεις μία ασπίδα (Κύκλο) που μέσα έχει δύο καρδιές και στης γωνίες κλειδαριές. (Για την προστασία της αγάπης σας). Ρίξε στης 4 γωνίες από 4 σταγόνες έλαιο συμφιλίωσης. Αφήνουμε τα χαρτάκια στην άκρη.

Βήμα δεύτερο:
Παίρνουμε το κερί ροζ γάμος και γράφουμε τα ονόματα μας και την φράση «προστάτεψε την αγάπη» και στον άντρα & στην γυναίκα. Επάλειψε το κερί σας με το έλαιο Συμφιλίωσης. Και το ακουμπάμε στο πιάτο αφού από κάτω έχουμε βάλει τα χαρτάκια με τα ονόματα μας ενώ το κερί κοιτάει αντίθετα από το μάυρο. Πάρε το μαύρο κερί και χάραξε επάνω το όνομα του ατόμου «Εχθρού εραστή» και στο πίσω μέρος ακριβός από την χάραξη θα χαράξεις «Φύγε μακριά τώρα». Επάλειψε το κερί με το έλαιο hot foot. Τοποθέτησε το κερί λίγο μακριά από το κερί του γάμου και από κάτω τα άλλα δύο χαρτάκια (Του εχθρού & της καρδιάς). Ράντισε στην βάση του μαύρου κεριού πούδρα hot foot και πες:

«Όπως ακριβός καίει αυτό το πόδι
Έτσι πρέπει να καίγονται και τα δικά
σου κάθε φορά που ο δρόμος σου
σε οδηγεί σε εμάς, φύγε έξω απ
την ζωή μας, ΤΩΡΑ! ΑΜΗΝ!»

Προστασία του Ζευγαριού:
Τώρα στάξε μερικές στάλες στο κερί γάμου με έλαιο προστασίας. Και γύρο, γύρο έτσι ώστε να κάνει έναν κύκλο προστασίας λέγοντας:

«Περιτριγυρισμένο στην άκρια προστασία του Θεού
Για να προστατεύονται από κάθε κακό και παρεμβολές.
Τα πόδια μας αρχίζουν μία νέα αρχή. Ο θεός μας
Προστατεύει την Ζωή μας! ΑΜΗΝ!»

Κοπή του ατόμου (Έξω εχθρέ)
Πάρτε το ψαλίδι και στης κοφτερέ του άκρες που είναι η λεπίδα το επαλείφουμε με έλαιο van~van. Σικώνουμε το ψαλίδι στον ουρανό και λέμε:

«Με την ισχυρή λεπίδα του Θεού
Πατρός του Υιού & αγίου πνεύματος
Έκοψα και κόβω για πάντα εσένα! ΑΜΗΝ!

Βάζουμε το ψαλίδι ανοιχτό και οι λεπίδες να κοιτάνε ανοιχτό το μαύρο κερί ενώ το πλαστικό να κοιτάει τον ροζ γάμο. Ανάβουμε το κερί ροζ γάμος και το μαύρο κερί και το αφήνουμε να κάψει. Όταν ανάψει καλά το μαύρο κερί λέμε:

«Φύγε μακριά από αυτήν την σχέση
Δεδομένο πλέων ότι θα φύγεις.
Τρέξε μακριά από αυτό το ζευγάρι
Και δεν θα τους ξανά ενοχλήσεις.
Φύγε γιατί η σχέση αυτή είναι ισχυρή
Δυνατή και περιβάλετε από την ανώτατη
Ισχύ Πατέρα του Υιού και του αγίου πνεύματος.
Σε εξορκίζω από την Εδέμ που είναι η αγάπη τους.
Φύγε για πάντα από της σκιές μας.
Λησμονιά να σε τυλίγει ΑΜΗΝ!

Στην συνέχεια ρίξε λίγο hot foot πούδρα στην φωτιά του μαύρου κεριού και άφησε το ν α κάψει.

Τα υπολείμματα τι τα κάνουμε?
Πάρε τα απομεινάρια του μαύρου κεριού (Κερί μαύρο χαρτί). Τύλιξε το σε ένα αλουμινόχαρτο και πέταξε το έξω από την πόλη σου σε ένα ποτάμι λίμνη η θάλασσα. το πετάς με το αριστερό σου χέρι λέγοντας:

«Τρέχα έξω από την πόλη μας.
Τρέχα έξω από το κράτος.
Τρέχα έξω από της ζωές μας.
Για πάντα ΑΜΗΝ!

Πάρε τα υπολείμματα του κεριού ροζ γάμος και τύλιξε το σε ένα ροζ ύφασμα και θάψτε σε μία γλάστρα δικιά σας μέσα στο σπίτι σας και θα το βάλετε στην εξώπορτα του σπιτιού σας. Το ξόρκι σας έχει ολοκληρωθεί.