13 Ιανουαρίου 2010

Ερωτικές Συμβουλές (Νίνο Αυγέρης)

Ερωτικές συμβουλές Συνταγές για έρωτα θα βρείτε παντού. Προσοχή όμως υπάρχουν μερικές ημέρες που κάνουμε τα ξόρκια τα ερωτικά για να επαναφέρουμε η να μας ερωτευτεί. Εδώ θα σας γράψω της ημέρες της Εβδομάδος και το πώς χρησιμοποιούνται στα ερωτικά μας ξόρκια. προσοχή στο ύφασμα που θα βάλετε στον Βωμό σας και φυσικά προσοχή σε ότι κάνετε μην το αποκαλύψετε σε φίλες και φίλους…!!!

Δευτέρα: Για να φουντώσουμε τα συναισθήματα τους/της
Τρίτη: κυρίως επαναφορές. Αλλά και φούντωμα.
Τετάρτη: Κυρίως ξόρκια επικοινωνίας ~ Έρωτα
Πέμπτη: Κάνουμε κυρίως της σχέσης γάμους ( για παντρειές)
Παρασκευή: Αγάπη~ Έρωτα~ Σχέσης~ Γαλήνης~ επαναφορές)
Σάββατο: το Σάββατο είναι κυρίως για να χωρίσουμε ένα ζευγάρι αλλά υπάρχει και το ξόρκι που χρησιμοποιούμε για να Μεταμορφώσουμε μία σχέση σε αγάπη.
Κυριακή: Ημέρα Ευλογίας Σχέσης (για να ευλογήσουμε η για παντρειές)



Ύφασμα:
Υπάρχουν ξόρκια που ζητάνε ύφασμα Βωμού κόκκινο. Όχι δεν είναι απαραίτητο αρκεί εσύ να το θέλεις. Εγώ προτιμώ το λευκό γιατί προστατεύει όχι μόνο τον Βωμό αλλά και το ξόρκι σας. Για έρωτα μπορείτε επίσης να βάλετε το χρώμα Πράσινο (που είναι το χρώμα που αντιστοιχεί στον πλανήτη της Αφροδίτη).

Φυλαχτά:
Πριν κάνουμε ένα φυλαχτό καλό είναι να έχουμε πάντα σε ένα μπαουλάκι τα θυμιάματα των πλανητών και της προσευχές γραμμένες για να της διαβάζουμε και να καίμε πριν ξεκινήσουμε. Διαβάζουμε πάντα την προσευχή και μετά ξεκινάς να κάνεις οτιδήποτε θελήσεις. Φυλαχτά φτιάχνονται επάνω σε περγαμηνή η σε ριζόχαρτο. Καλό θα είναι να μην κατασκευάζονται πάνω σε απλό χαρτί γιατί δεν θα έχει την ίδια δύναμη.

Καθαγίαση του Φυλαχτού:
Πριν φορέσουμε ένα φυλαχτό που έχουμε φτιάξει εμείς (Είτε πουγκί είτε με πέτρες, είτε με μέταλλα) καλό θα είναι πάντα να το εξαγνίζουμε και να το καθαγιάζουμε με την ειδική τελετή που βρίσκετε μέσα στα μαθήματα για επίδοξους Μάγους.

Συνεχόμενο ξόρκι:
Αρκετά ξόρκια ζητούν να τα κρατήσεις τα κεριά και για την επόμενη ημέρα καλό θα είναι λοιπόν κοντά στον Βωμό σας να έχετε έναν κηροσβέστη. Έτσι ώστε να το σβήνουμε.

Κατάσταση του Ξορκιού:
Όπως και να παίζουν οι φλόγες των κεριών καλό θα είναι να μην σταματήσει το ξόρκι στην μέση γιατί έτσι "βιάζεις" το ξόρκι και τα πνεύματα στο επόμενο ξόρκι δεν θα σε ακούσουν. Προσοχή Λοιπόν!!!

Κεριά Ρεσό:
Καλό θα είναι να μην χρησιμοποιούνται κεριά ρεσώ σε μια μαγική τελετή γιατί δεν έχουν την ίδια δύναμη με τα κεριά σπαρματσέτα Τα ξόρκια που αναφέρονται σε Ρεσό καλό είναι να αντικαταστήσετε με κανονικά κεριά σπαρματσέτα.