18 Αυγούστου 2013

Κερί καλαμπόκι

Κερί Καλαμπόκι

Ένα από τα πλέvν γνωστά κεριά ευημερίας είναι το καλαμπόκι. Στα ξόρκια και μπαούλα των μαγισσών της Ηπείρου βλέπουμε αρκετά πυκνά το καλαμπόκι ως υλικό για ευημερία. To χρώμα του είναι κίτρινο και το έχουν αφιερώσει στον θεό Απόλλωνα, μιας και τα δώρα του είναι πολλά!
Ουσιαστικά τούτο το κερί, ήταν επινόηση μιας μάγισσας της Ηπείρου, που ήθελε να φτιάξει ένα κερί που να θυμίζει καλαμπόκι και να φέρνει ευημερία. Το ξόρκι, όριζε  να αλειφτεί με το λάδι ευημερίας ή έλαιο χρημάτων, για να να σου προσφέρει Ευημερία, τύχη και χρήμα τόσο όσα είναι και τα σπόρια του!
Στο Μυρόλι των Ιωαννίνων ανακαλύψαμε την μυστική συνταγή του καλαμποκιού και το φέραμε σε περιορισμένα κομμάτια έτοιμο προς χρήση, να σας χαρίσει την τύχη και την ευημερία.
Αν θέλεις κι εσύ αυτό το κερί δεν έχεις παρά να το παραγγείλεις στο 210 8612110 και να έρθει σε εσένα με το αδημοσίευτο ξόρκι της Πάμβας!!!!
Υ.Σ: Για τυχών συγκρίσεις με άλλα κεριά εμπορίου, ουδεμία σχέση έχει. Μέσα τοποθετούνται (έλαια, σκόνες και βότανα) όπως λεει η παραδοσιακή συνταγή των μαγισσών των Ιωαννίνων!