18 Αυγούστου 2013

Φίλτρο χρήματος Αδασσά Money potions Hadassa

Φίλτρο Αδασσά
Το Φίλτρο του Χρήματος

Σύμφωνα με την μυθολογία  των μαγισσών το φίλτρο Αδασσά ξύπναγε την τύχη που κοιμόταν. Σαν φίλτρο της Τύχης και του Χρήματος, το Φίλτρο Αδασσά μέσα έκρυβε μέσα το άνθος της Γης και τα νερά της Δωδώνης.
Για να δημιουργήσουν τούτο το φίλτρο είχαν τρείς συνταγές. Η ποιο δυνατή ήταν η τελευταία με τα 13 υλικά. Τα κύρια του συστατικά ήταν το τριαντάφυλλο και το Κεχριμπάρι. Τούτο το φίλτρο το ονόμαζαν «Ποτάμι του πλούτου» γιατί όταν το φόραγαν έρεε μέσα τους μία αδιαπέραστη ενέργεια δύναμης και εξουσίας και είχαν την δύναμη να κατακτήσουν τον πλούτο την ευημερία και το χρήμα. Το φίλτρο αυτό ήταν «Σελήνιο» όπως καμιά φορά το ονόμαζαν γιατί μέσα έκρυβε την δύναμη της Σελήνης.

Το φίλτρο Αδασσά ήταν το φίλτρο του Χρήματος, ήταν το φίλτρο του πλούτου. Αυτό το υγρό είχε την δύναμη να συγκεντρώνει η αλλιώς να μαγνητίσει τα χρήματα! Περιέχει μέσα εννέα αιθέρια έλαια και τρείς ημιπολύτιμους λίθους. Τα βότανα του Αδασσά έπρεπε να μαζευτούν τον μήνα Μάιο και να επεξεργαστεί το μείγμα εκείνη τον μήνα!
Όταν οι μάγισσες το παρασκεύαζαν μέσα έριχναν το λίθο της ζωής, αυτό ήταν το Κεχριμπάρι. Ήταν το Κεδρινό φίλτρο του Χρήματος και μέσα έκρυβε την σοφία του Δία και της Τύχης! Ο Μύθος του φίλτρου μιλάει για ένα μαγικό υγρό που έφερε την Γη των νερών(?) σε εφορία και με πλούτο που εξουσίασε διαχρονικά την χώρα!!!

Ετυμολογία του ονόματος!
Ο Μύθος λεει πως μία μάγισσα απόγονος της Λυτραίας έφτασε στην περιοχή των Βοδενών, σημερινή Έδεσσα έφτιαξε αυτό το φίλτρο! Οι μάγισσες πίστευαν πως το φίλτρο Αδασσά βγαίνει από την παραφθορά του ονόματος Έδεσσα και όχι Hadassa που σημαίνει χαρά η μία ονομασία του βοτάνου Μυρτιάς! Στους κύκλους των μαγισσών ονομάστηκε και  «Ποτάμι της χαράς η των χρημάτων» γιατί  η μάγισσα που δημιούργησε το φίλτρο αυτό τελκά πνίγηκε στο ποτάμι προσπαθώντας να γυρίσει σπίτι της στα παιδιά της!  Αδασσά έλεγαν και μία κόρη της Μανωδέσσας με καταγωγή από την Έδεσσα που άφησε όλα τις τα υπάρχοντα και εγκαταστάθηκε στην περιοχή της Δωδώνης και τρείς γενιές έφεραν το όνομα τούτο!

Όταν η μάγισσα έπαιρνε στα χέρια της, διάβαζε της ευχές που της έδινε η μάνα και έτσι ξύπναγε το άρωμα για να υπακούσει την δύναμη της, έπειτα άναβε πράσινα και ασήμι κεριά αρωματισμένα με το Αδασσά για να προσελκύσει το χρήμα. Για να ενεργοποιήσουν και να δυναμώσουν το φίλτρο Αδασσά οι μάγισσες στην γέμιση η στην πανσέληνο έκαναν ένα μαγικό.

Τιμή: 50 ευρώ