20 Νοεμβρίου 2013

Μαγιολύτης - Το νερό που έσπαγε τα μάγια

Μαγιολύτης
Ο Μαγιολύτης είναι ένα σύμπλεγμά νερών που δημιουργούσαν οι μάγισσες για να φύγουν οι γκαντεμιές Γρουζουσιές, και φυσικά τα κακά μάγια. Ο Μαγιολύτης δεν είναι παρά ένα βότανο που βγάζει κόκκινο χρώμα σαν το αίμα δράκου. Οπότε η ποσότητα πάντα ήταν πολύ μικρή και ραντίζαν της γωνίες του σπιτιού με ειδικές ευχές.
Πρόσφατα σε ένα φόρουμ (Ο θεός να το κάνει) έγραφε πως ο Μαγιολύτης είναι Ξαστρισμένο Αμίητο νερό αλλά δεν διάβασε καλά στο βιβλίο Βαμπίρ πως στην σελίδα 297 Γράφει:

«Παίρνουμε νερό αμίλητο από τρεις βρύσες και το ρίχνουμε μέσα!»

Το αμίλητο νερό το ρίχνουμε μέσα στο αμίλητο νερό? Όπως καταλαβαίνετε τον Μαγιολύτη τον έμαθα το 2007 από μία γυναίκα παλιάς σχολής μαγείας που ήξερε ακριβός τι είναι και με προμήθευσε αρκετό. Όταν διαβάζετε κάτι συγκεκριμένο και το αντιγράφετε θέλει με προσοχή, πως και τι!!! Το να περαστεί ένα αντικείμενο σε ένα βιβλίο η φόρουμ θέλει εμπειρία και γνώση… και όχι μόνο αντιγραφή!!!

Στο Μυρόλι από Δεκέμβριο θα βρείτε το νερό του Αυθεντικού Μαγιολύτη και όχι Γιαλαντζί!!!

Υλικα:

Λίγο Μαγιολύτης
Αμίλητο νερό

Διαδικασία:
Παίρνουμε νερό αμίλητο από τρεις βρύσες και το ρίχνουμε μέσα τον Μαγιολύτη και τον ξαστρίζουμε στα άστρα για τρια βράδια σε γέμιση του φεγγαριού λέγοντας:

«Όπως γεμίζουν τ’ άστρα στον ουρανό έτσι και να 
γεμίσει καλό το σπίτι μου και όπως χάνονται τα άστρα την ημέρα να χαθούν τα κακά από πάνω μου και να πάνε επάνω σ’ αυτούς που μας τα κάνουν».
Ραντίζετε με αυτόν τον χώρο και το σπίτι μας κάθε πρωί και λέμε την ευχή μας (Πάτερ ημών η κάποια προσευχή που δυαλεί τα μάγια και τους εχθρούς.) Ρίχνετε το καλύτερα στης γωνίες.