11 Ιουνίου 2015

Ξόρκι "Μοίρες χωριστές Κάρματα ενωμένα"

Οι Κεδρινές μάγισσες έκαναν ένα μαγικό του έρωτα που έκαναν για να προκαλέσουν τον έρωτα ανάμεσα σε δύο πρόσωπα. για αυτό τον σκοπό χρησιμοποιούσαν τα δύο αγάλματα των θεών του έρωτα. του Άρη και της Αφροδίτης και φυσικά το φίλτρο Μαγνητισμού που χρησιμοποιούσαν για να μαγνητίσουν τα μάτια των θεών. 

Υλικά: 

Κεριά Βωμού
Δύο κομμάτια πάπυρου


Μελάνι του έρωτα
Άγαλμα του Άρη
Άγαλμα της Αφροδίτης
Δύο πιάτα λευκά
Ένα κόκκινο κερί
Ένα πράσινο
κερί Φίλτρο Αθηνά
Μία κούπα κρασί
Μία κούπα Ροδόνερο
Φίλτρο Μαγνητισμού
Δύο πάνινες κούκλες
Μία κορδέλα
Κόκκινο πανί
Ροζ πανί
Ροζ κορδέλα
Βωμός (απαραίτητος)
Ένα μπαούλο 

Τελετή: 
Σε γέμιση του φεγγαριού και ημέρα Τρίτη αν είσαι άντρας, ημέρα παρασκευή αν είσαι γυναίκα κάνε τούτη την τελετή! Άναψε τα δύο λευκά κεριά του βωμού και επάνω στον βωμό σου βάλε δύο πιάτα. Γράψε στον πάπυρο με το μελάνι το σύμβολο του Άρη και το όνομα του ανδρός μαζί με το όνομα της μάνας και την ημερομηνία γέννησης και στον άλλον πάπυρο το όνομα της γυναικός και το όνομα της μητέρας και την ημερομηνία γέννησης. Βάλε στο αριστερό πιάτο τον αντρικό πάπυρο και στο δεξί της γυναίκας, επάνω στους παπύρους τοποθέτησε το κερί του κάθε θεού. Στο αριστερό το κόκκινο κερί αρωματισμένο με άρωμα μαγνητισμού και στο δεξί το πράσινο κερί αρωματισμένο με το άρωμα μαγνητισμού. πίσω απο τα πιάτα θα βάλεις τα αγάλματα των θεών. Στο πιάτο της Αφροδίτης θα ρίξεις μία κούπα ροδόνερο, και στο πιάτο του Άρη θα ρίξεις μία κούπα κρασί. 

Άναψε το κερί του Άρη και πες: 

"Άρη γέννα της Ήρας που βρίσκεσαι στο πιάτο 
σε αρωμάτισα με το φίλτρο του Μαγνητισμού 
να σε μαγνητίσω για εμένα και να δεις την 
προσφορά μου και την μαγική μου εργασία" 

Άναψε το κερί της Αφροδίτης και πες: 

"Αφροδίτη γέννα της Διώνης που βρίσκεσαι στο πιάτο 
σε αρωμάτισα με το φίλτρο του μαγνητισμού 
να σε μαγνητίσω για εμένα και να δεις την 
προσφορά μου και την μαγική μου εργασία" 

τώρα πάρε της δύο κούκλες που η μία θα είναι πράσινη (γυναίκα) και η άλλη θα είναι κόκκινη (άντρας) και θα της ενώσεις να κοιτάζονται. θα της δέσεις με την κόκκινη κορδέλα και θα πεις: 

"Μοίρες χωριστές Κάρματα ενωμένα 
Να σμίξεται σε τούτο το τραπέζι να ενωθούν 
οι μοίρες σας οι χωριστές και τα κάρματα σας 
να ενωθούν, να μην μπορείτε ποτέ μακριά 
ο ένας απο τον άλλον. 
Είθε οι θεοί του έρωτα να σας ενώσουν με 
της ευλογίες τους, όπως έσμιξα ν αυτοί και 
ένιωσαν τον απόλυτο έρωτα" 

Ράντισε της κούκλες με το φίλτρο Αθηνά και βάλε να κάτσουν οι κούκλες όρθιες και δεμένες επάνω σε ένα κόκκινο πανί που είναι επάνω σε ένα ροζ πανί, μέχρι να λιώσουν τα κεριά των θεών. Όταν ποια λιώσουν τα κεριά τύλιξε της κούκλες μέσα και δέσε τα με την ροζ κορδέλα έτσι ώστε να μην ξανά φύγουν ποτέ μακριά. τοποθέτησε όλο αυτό μέσα στο μπαουλάκι σου μαζί με τα αγάλματα και τα κεριά (υπολείμματα) και τους παπύρους. τα υγρά των πιάτων θα τα ρίξετε σε μία γλάστρα. Το μπαουλάκι πρέπει να το κρύψετε καλά να μη το ανοίξει κανείς. Αν το πανί ανοιχτεί και οι κούκλες δουν το φως του Ήλιου τότε το δέσιμο αυτό θα λυθεί.

www.tomyroli.gr