11 Ιουνίου 2015

Πλανήτης Ήλιος


Μαγικό Τετράγωνο του Ήλιου


    Κάτω από την επιρροή του Ήλιου έρχονται οι εργασίες τύχης, χρυσού, κληρονομιάς, κάνει το άτομο να ανέβει κοινωνικά, και να επιτύχει ότι επιθυμεί, βοηθά να ανέβει επαγγελματικά, και κάνει όλα τα άτομα που έρχονται σε επαφή μαζί του να τον σέβονται. Ακολουθεί το Μαγικό Τετράγωνο του Ήλιου, οι σφραγίδες των Αγγέλων του Πλανήτη και η προσευχή του Ήλιου. Το τετράγωνο και τα ονόματα των Αγγέλων ισχύουν και έχουν δύναμη μόνο στην Εβραϊκή γλώσσα, σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα δεν έχουν απολύτως καμία δύναμη.


Σφραγίδα του Ήλιου 
Σφραγίδα του Ναχιήλ

Σφραγίδα του Οχ


Προσευχή του Ήλιου
    Σας επικαλούμαι και σας εμπιστεύομαι, δυνατοί και Αγιοι Αγγελοι του Θεού, στο όνομα Αδωνάϊ, Έγιε, Έγιε, Έγια, που είναι ο Ην, ο Ων και ο ερχόμενος, Έγιε, Αβράι και στο όνομα Σαδάι, Κάδος, Κάδος, που κάθεται στα ύψη πάνω στα Χερουβείμ, και με το μεγάλο όνομα του ίδιου του Θεού, δυνατό και κραταιό, που βρίσκεται πάνω από όλους τους ουρανούς, Έγιε, Σαράγιε, που δημιούργησε τον κόσμο, του ουρανούς, τη Γη, τη θάλασσα, και όλα όσα υπάρχουν μέσα τους, την πρώτη μέρα και τα σφράγισε με το Αγιο όνομα του Φάα, και με το όνομα των Αγγέλων που κυβερνούν τον τέταρτο ουρανό και υπηρετούν μπροστά στον ισχυρό Σαλαμία, μεγάλο και τιμημένο Αγγελο, και με το όνομα του άστρου του που είναι Ήλιος και με το ζώδιό του, και με το απέραντο όνομα του ζωντανού Θεού και με όλα τα παραπάνω ονόματα, σε επικαλούμαι ΜΙΧΑΗΛ, ω μεγάλε Αγγελε, που είσαι ο ανώτατος κυβερνήτης αυτής της ημέρας, και με το όνομα Αδωνάϊ, του Θεού του Ισραήλ, σε επικαλούμαι ω Μιχαήλ, να φροντίσεις για μένα και να εκπληρώσεις όλες μου τις παρακλήσεις σύμφωνα με την θέλησή μου και την επιθυμία μου, σ αυτό μου το έργο και την προσπάθεια.


ΠΙΝΑΚΑΣ (Kamea) ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ
Σχετίζεται με την θέληση και την δραστηριότητα. Φέρνει καλή υγεία, αυτοπεποίθηση για τις ικανότητες ενός α¬τόμου, και βγάζει στην επιφάνεια τη δύναμη και τα προσόντα για ηγεσσία και ανωτερότητα. Είναι τετράγωνο των 6X6, αριθμεί από το 1 έως το 36. Κάθε στήλη έχει άθροισμα 111 και γενικό άθροισμα 666.