11 Ιουνίου 2015

Πλανήτης Κρόνος

Μαγικό Τετράγωνο του Κρόνου
Κάτω από την επιρροή του Κρόνου δίνει στον άνθρωπο ασφάλεια και δύναμη, βοηθά να περνά ο λόγος σε υψηλά υφιστάμενα άτομα, βοηθά τους τοκετούς, προστατεύει από επαγγελματική καταστροφή, βοηθά σε όλα τα νομικά θέματα. Ακολουθεί το Μαγικό Τετράγωνο του Κρόνου οι σφραγίδες των Αγγέλων του Πλανήτη και η προσευχή του Κρόνου. Το τετράγωνο και τα ονόματα των Αγγέλων ισχύουν και έχουν δύναμη μόνο στην Εβραϊκή γλώσσα, σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα δεν έχουν απολύτως καμία δύναμη.

Σφραγίδα του Κρόνου
Αγγελος Αγιήλ
Πνεύμα Αρατρών

Προσευχή του Κρόνου
    Σας επικαλούμαι και σας εμπιστεύομαι, Κασσιήλ, Μαχατόρ και Σερακιήλ, δυνατοί και κραταιοί Αγγελοι, και με το όνομα Αδωνάι, Αδωνάϊ, Αδωνάϊ, Εϊε, Εϊε, Εϊε, Ασίμ, Ασίμ, Ασίμ, Κάδος, Κάδος, Ίμα, Ίμα, Ίμα, Σαδάι, Για, Σαρ, Κύριος και Δημιουργός του Κόσμου, που αναπαύεται την έβδομη μέρα, και διαμέσου Εκείνου που με την καλοσύνη του έδωσε το νόμο στους γιους του Ισραήλ για να τον τηρούν και να 'χουν έτσι μια καλή ανταμοιβή στον κόσμο που έρχεται, και με τα ονόματα των Αγγέλων που υπηρετούν την έβδομη στρατιά, μπροστά στον Βοοήλ, τον μεγάλο Αγγελο και ισχυρό πρίγκιπα και με το όνομα του άστρου του που είναι ο Κρόνος, και με την ιερή του σφραγίδα, και με τα παραπάνω ονόματα, σε επικαλούμαι ΚΑΣΣΙΗΛ, που είσαι ο ανώτατος κυβερνήτης της έβδομης μέρα, που είναι το Σάββατο, να φροντίσεις για μένα και να εκπληρώσεις όλες μου τις παρακλήσεις σύμφωνα με τη θέλησή μου και την επιθυμία μου σ αυτό μου το έργο και την προσπάθεια.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ. 
Σχετίζεται με την υπομονή και την ανε¬κτικότητα. Δυναμώνει την ικανότητα διεξαγωγής διαφόρων εργασιών ή στην εκτέλεση των καθηκόντων και ευθυνών ενός ατόμου. Ευνοεί τους Πολιτικούς και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και βοηθά στην ανάπτυξη και πρόοδο μιας επιχείρησης. Είναι τετράγωνο των 3X3, αριθμεί από το 1 έως το 9. Κάθε στήλη έχει άθροισμα 15 και το συνολικό άθροισμα εί¬ναι 45.