11 Ιουνίου 2015

Πλανήτης Αφροδίτη

Μαγικό Τετράγωνο της Αφροδίτης
    Κάτω από την επιρροή της Αφροδίτης ευνοούνται υποθέσεις έρωτα, ευχαρίστησης, πολυτέλειας, ομόνοιας, σταματά τις συγκρούσεις, φέρνει τη ειρήνη μεταξύ των ανθρώπων, κάνει το άτομο που το φορά αγαπητό, και προσελκύει όποια γυναίκα θέλει.
    Ακολουθεί το Μαγικό Τετράγωνο της Αφροδίτης οι σφραγίδες των Αγγέλων του Πλανήτη και η προσευχή της Αφροδίτης. Το τετράγωνο και τα ονόματα των Αγγέλων ισχύουν και έχουν δύναμη μόνο στην Εβραϊκή γλώσσα, σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα δεν έχουν απολύτως καμία δύναμη.

Σφραγίδα της Αφροδίτης

Σφραφίδα του Χαγιήλ 
Πνεύμα Χαγκίθ

Προσευχή της Αφροδίτης
    Σας επικαλούμαι και σας εμπιστεύομαι, δυνατοί και Αγιοι Αγγελοι, με τα ονόματα Ον, Χέυ, Χέγια, Για, Γιέ, Σαδάι, Αδωνάϊ, και στο όνομα Σαδάι, που έπλασε τα τετράποδα ζώα, και τα πλάσματα που σέρνονται στη γη, και τον άνθρωπο, την έκτη ημέρα, και έδωσε στον Αδάμ εξουσία πάνω σε όλα τα δημιουργήματα, γι' αυτό ευλογημένο είναι το όνομα του δημιουργού στην έδρα του, και με το όνομα των Αγγέλων που υπηρετούν στην τρίτη στρατιά, μπροστά στον Δαγιήλ, τον μεγάλο Αγγελο, τον ισχυρό και κραταιό πρίγκιπα, και με το όνομα του άστρο του που είναι η Αφροδίτη, και με την σφραγίδα του που είναι ιερή, και με όλα τα παραπάνω ονόματα, σε επικαλούμαι ΑΝΑΗΛ, που είσαι ο ανώτατος κυβερνήτης αυτής της μέρας, να φροντίσεις για μένα, και να εκπληρώσεις όλες μου τις παρακλήσεις σύμφωνα με την θέλησή μου και την επιθυμία μου σ' αυτό μου το έργο και την προσπάθεια.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ. 
Σχετίζεται με τον έρωτα. Βοηθά σε όλα τα θέματα που αφορούν τον έρωτα, τον γάμο, τη συνεργασία, κοινω¬νικά θέματα και φιλικές σχέσεις. Είναι τετράγωνο των 7X7, αριθμεί α*πό το 1 έως το 49. Κάθε στήλη έχει άθροισμα 175 και το συνολικό άθροισμα είναι 1225.