11 Ιουνίου 2015

Πλανήτης Δίας

Μαγικό Τετράγωνο του Δία


Κάτω από τον Δία έρχονται εργασίες που αφορούν τιμή, πλούτη, αξιώματα, βοηθά το άτομο να ανέβει επαγγελματικά και οικονομικά, να πάει καλά η δουλειά του, να βρίσκει λύσεις σε επαγγελματικά θέματα όταν τις χρειάζεται. Ακολουθεί το Μαγικό Τετράγωνο του Δία οι σφραγίδες των Αγγέλων του Πλανήτη και η προσευχή του Δία Το τετράγωνο και τα ονόματα των Αγγέλων ισχύουν και έχουν δύναμη μόνο στην Εβραϊκή γλώσσα, σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα δεν έχουν απολύτως καμία δύναμη.

Σφραγίαδα του Δία
Αγγελος Γιοφιήλ
Πνεύμα Μπεθόρ

Προσευχή του Δία
    Σας επικαλούμαι και σας εμπιστεύομαι δυνατοί και Αγιοι Αγγελοι, με τα ονόματα Κάδος, Κάδος, Κάδος, Εσχέριε, Εσχέριε, Εσχέριε, Χατίμ, Για, Ισχυρός δημιουργός των κόσμων, Καντίνε, Γιαϋμ, Γιανίκ, Ανίκ, Κάλβοτ, Σαμπάκ, Βερισάυ, Αλνάϋμ, και με το όνομα Αδωνάϊ, που έκανε τα ψάρια και τα πλάσματα του νερού, και τα πουλιά που πετούν στον ουρανό, την Πέμπτη ημέρα, και με τα ονόματα των Αγγέλων που υπηρετούν στην έκτη στρατιά μπροστά στον Παστόρ, τον Αγιο Αγγελο, μεγάλο και δυνατό πρίγκιπα, και με το όνομα του άστρο του, που είναι ο Δίας, και με το όνομα της σφραγίδας του, και με το όνομα του Αδωνάι, του μεγάλου Θεού, Δημιουργού όλων των πραγμάτων, και με το όνομα όλων των άστρων, και με τη δύναμη και αρετή τους, και με όλα τα παραπάνω ονόματα, σε επικαλούμαι ΣΑΧΙΉΛ, μεγάλε Αγγελε, που είσαι αρχηγός και κυβερνήτης της Πέμπτης, να φροντίσεις για μένα, και να εκπληρώσεις όλες μου τις παρακλήσεις σύμφωνα με την θέλησή μου και την επιθυμία μου σ αυτό μου το έργο και την προσπάθεια.



ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑ 
Σχετίζεται με τη σωστή κρίση και κατεύθυνση. Προσελκύει την καλοτυχία, βοηθά σε θέματα επαγγελματικά, σε δικαστικές υποθέσεις, θρησκευτικά θέματα, και επίσης βοηθά σε ταξίδια εξωτερικού. Είναι ένα τετράγωνο των 4, αριθμισμένο από το ένα έως το 16. Κάθε άθροισμα στήλης είναι 34 και το γενικό σύνολο έχει άθροισμα 136.