11 Οκτωβρίου 2015

Ξόρκι "Ραφαήλ που θεραπεύεσαι"

Τούτο λοιπόν το ξόρκι της θεραπείας δημιουργήθηκε τα Χριστούγεννα του 2014 και έγινε στο ημιτελές «Εκκλησάκι» του Αγίου Αρχάγγελου Ραφαήλ στο πατρικό μου για ένα πολύ κοντινό μου άνθρωπο… σας δίνω την συνταγή του για να θεραπεύεται και εσείς δικούς σας ανθρώπους.

Υλικά:

Θυμιατό αγγέλων
Λιβάνι αρσενικό
Εικόνα του Αρχάγγελου Ραφαήλ
Ομοίωμα σε μορφή αγγέλου

Φίλτρο Μυρόλι
Τρία μελισσοκέρια
Ένα πιάτο

Τελετή:
Σε γέμιση η χάση του φεγγαριού απλώνουμε ένα λευκό πανάκι (εγώ είχα βάλει δαντελένιο νιας και ήταν για άγγελο) και στην άκρη του τοποθετούμε την εικόνα του αρχάγγελου Ραφαήλ, μπροστά στον Αρχάγγελο τοποθετούμε το θυμιατό των Αγγέλων που θα καίει αρσενικό λιβάνι η λιβάνι του αγίου Κυπριανού η μοσχολίβανο.

Σε ένα πιάτο θα βάλετε ένα όμορφο πήλινο σε μορφή αγγέλου που θα το έχετε ραντίσει με το Άγιο φίλτρο του Μιχαήλ (Φίλτρο Μυρόλι). Αριστερά και δεξιά θα βάλετε δύο μελισσοκέρια και ένα ακριβός προς την εικόνα (ουσιαστικά κάνετε ένα τρίγωνο που θα κοιτάζει την εικόνα) τα μελισσοκέρια τα έχουμε ραντίσει με το φίλτρο Μυρόλι.  Ανάβετε τα κεριά και διαβάζουμε προσευχές που πιστεύουμε και νιώθουμε ότι θα βοηθήσει το πρόσωπο που θέλουμε. Αν θέλετε να βάλετε και φωτογραφία τότε κάτω από το πιάτο. Τα υπολείμματα (κερί και καρβουνάκι) θα τα δώσετε στον μαγεμένο η άρρωστο. Σημασία έχει να φτάσει σε αυτόν. Υπάρχουν περιπτώσεις που τα θάβουν σε γλάστρα και τα δίνουν στον μαγεμένο η άρρωστο για να γίνουν καλά αφού τα φροντίζουν. Επίσης μπορείτε να κάνετε δώρο μία εικόνα του Αρχάγγελου Ραφαήλ για να την έχουν πάντα επάνω τους.