10 Μαρτίου 2016

Ξόρκι Αντάρες στους Εχθρούς

Οι μάγισσες είχαν τον Θεό Άρη για να κατακτήσουν τους εχθρούς τους κυρίως οι Ασφοδέλιες. Είχαν όμως και τον Αντάρες, δηλαδή τον φύλακα του μεγάλου θεού Άρη, που έγινε λαμπρό άστρο στον ουρανό. Αυτόν τον μικρό θεό επικαλούμαστε λοιπόν!!!

Υλικά:

Φίλτρο Ανδροφόνο
Ένα κόκκινο κερί

Σκόνη του Αντάρες*
Άγαλμα του Θεού Άρη
Κόκκινο πανί
Άρειο λεπίδι**

Τελετή:
Ημέρα Τρίτη και ώρα του Άρη και φυσικά επάνω στον βωμό σας θα έχετε το άγαλμα του Άρη επάνω στο Άρμα του και θα το τοποθετήσετε επάνω σε κόκκινο πανί. Κάντε έναν κύκλο γύρο από το άγαλμα με την σκόνη Αντάρες. Πάρτε το κόκκινο κερί και με το Άρειο Λεπίδι χαράξτε επάνω το σύμβολο του Άρη το όνομα του εχθρού και αρωματίστε το με τον Ανδροφόνο.
Τοποθέτησε το μπροστά στο άγαλμα και ανάψτε το και πείτε:

"Άρες και Αντάρες στέλνω στον εχθρό μου, την νύχτα ετούτη.
Άρη θεε του πολέμου και της οργής, στείλε τον θυμό σου σε 
τούτον τον εχθρό που στα πόδια μου μπλέκεται και τα σχέδια μου χαλάει!
Στον βωμό σου τον προσφέρω και δίωξε τον μακριά μου"

Μόλις το κερί κάψει τοποθέτησε το άγαλμα σε ένα σημείο που να βλέπει προς το σπίτι του εχθρού σου και απο κάτω την φωτογραφία η ένα χαρτί με το όνομα του. την σκόνη και το κερί θα τα ρίξεις να τα περάσει ο εχθρό σου. Φόρα τον Ανδροφόνο και θα φύγει μακριά!

*Μαγική Ασφοδέλια σκόνη που ήταν κόκκινη και έδιωχνε μακριά τους εχθρούς.
**Το Άρειο Λεπίδι είχε μαγικά σύμβολα του Άρη, εσείς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε η μία πρόκα βουτηγμένη στον Ανδροφόνο η μαχαίρι της τέχνης διαβασμένο ημέρα Τρίτη κοντά στην Πανσέληνο με τον Ορφικό ύμνο του Αρη.