30 Μαΐου 2016

Έλξη – Attraction


Έλξη – Attraction


«Έχετε παρατηρήσει πως ένα πέταλο μαγνήτη  τραβάει τα ρινίσματα σιδήρου, ε αυτήν την ακριβός την δουλειά κάνει η έλξη. Λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο, τραβάει κοντά σας είτε αυτό είναι χρήματα, είτε αυτό είναι αγάπη είτε αυτό είναι φιλία. Αν ψάχνετε για όλα αυτά τότε το έλξη είναι αυτό που επιθυμείτε. Το υπέροχο άρωμα του είναι τόσο ελκυστικό όπως και  το όνομα του. Έτσι το έλξη είναι για όλα λοιπόν».



Η Έλξη είναι μία παλιά φόρμουλα λαδιού, σκόνης, θυμίαμα, honey jar, mojobag, κερί novena, λουτρό και χρησιμοποιείται από αυτούς που θέλουν να γίνουν ελκυστικοί και  να έλξουν επάνω τους νέους φίλους, νέα αγάπη, χρήματα, Τύχη. Ουσιαστικά σας κάνει έναν μαγνήτη.  Το λάδι μπορεί να φορεθεί σαν προσωπικό άρωμα, αλλά μπορεί να ντυθεί επάνω σε λευκά και κίτρινα κεριά αλλά και να ντύσετε (ταΐσετε) το mojo bag σας. Τα κύρια συστατικά του είναι ρίζα άκορου, κανέλλα, σιδηροπυρίτη, πορτοκάλι κ.λ.π.

Χρησιμοποιώντας τα πνευματικά προϊόντα της έλξης το λάδι μπορεί να φορεθεί σαν άρωμα για να προσελκύσει νέους φίλους η να κάνεις εντύπωση σε πολύ μεγάλους χώρους. Επίσης μπορείς να σκορπίσεις την σκόνη στην δουλειά σου έτσι ώστε να έρθουν περισσότερα χρήματα. Μερικοί άνθρωποι κάνουν το ξόρκι της έλξης λίγο πριν πάνε στην δουλειά τους, έτσι ώστε να νιώθουν πλήρης και χωρίς αγχος αφού θα μαγνητίσουν τις καλές κρητικές.


Για την έλξη έχω γράψει ένα άρθρο πρόσφατα ΕΔΩ όπως επίσης και φωτογραφίες κατά την διάρκεια του ξορκιού.