30 Μαΐου 2016

Ασφαλές ταξίδι – Safe Travel

 Ασφαλές ταξίδι – Safe Travel


«Όταν εσείς η κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο πρέπει να ταξιδέψει μακριά από το  σπίτι, πρέπει να έχει ένα ασφαλές ταξίδι και να γυρίσει σε ένa σπίτι φιλόξενο τότε το Ασφαλές ταξίδι έχει δημιουργηθεί με βότανα και ρίζες παραδοσιακά για να σας συντροφεύει για να έχετε ασφάλεια στον δρόμο σας. Χρησιμοποιήστε το για να χρήσετε τις ρόδες η να έχετε το φυλαχτό στο αμάξι σας η επάνω σας.»

Το Ασφαλές ταξίδι είναι μία παλιά hoodoo φόρμουλα ελαίου που χρονολογείτε από τις αρχές του 20ου αιώνα. Χρησιμοποιείται συνήθως από έναν ταξιδιώτη να χρήσει προσωπικά αντικείμενα η το όχημα του η να ντύσει τα κίτρινα κεριά αυτός που μένει στο σπίτι και να καούν από εκείνους που έχουν συχνά ταξίδια και  να επιστρέψουν. Εκείνοι που έχουν φυλαχτά στο αμάξι τους μπορεί να έχουν και το mojo bag ασφαλές ταξίδι και να το ντύνει με το ανάλογο λάδι.
Το λάδι μπορεί να ντύσει το κερί , το mojo αλλά και λίγο ρίζα σύμφυτου και να την τοποθετήσει σε ένα κόκκινο η κίτρινο σακουλάκι. Μέσα περιέχει ρίζα σύμφυτου και γωλθερία και το φοράμε σαν προσωπικό άρωμα η να ντύσει τις άκρες μίας εικόνας του Αγίου Χριστόφορου που είναι και ο προστάτης των ταξιδιωτών.

Mojo Bag Ασφαλές ταξίδι (εύκολο)

Μπορείτε να το κάνετε για εσάς η και για έναν φίλο η πρόσωπο που σας ενδιαφέρει!!!


Υλικά:

Mojo bag κίτρινο
Λίγο δυόσμο
Λευκή κλωστή
Χαρτοσακούλα
Μελάνι η μολύβι
Μία άγκυρα

Τελετή:
Πάρε μία πρέζα ρίζας Σύμφυτου και ντύσε την με λάδι ασφαλές ταξίδι. Γράψτε σε ένα κομμάτι χαρτοσακούλα την επιθυμία σας κάπως έτσι:

«Είθε ο Τάδε να ταξιδέψει ελεύθερα
και  με ασφάλεια πάνω στην γη πάνω
στο νερό και κάτω από τον ουρανό
και να γυρίσει πίσω με ασφάλεια»


Τύλιξε την ρίζα Σύμφυτου γύρο από το χαρτί και δέσε το με μία λευκή κορδέλα που έχετε κάνει εννέα κόμπους. Τοποθετήστε αυτό το σακουλάκι μέσα στο mojo bag μαζί με μία πρέζα δυόσμου. Ράψτε στο εξωτερικό του mojo bag μία άγκυρα. Άναψε ένα κίτρινο κερί ντυμένο με το ασφαλέςταξίδι και διάβασε τον ψαλμό 22 μαζί με την επιθυμία σου. όταν τελειώσετε πες δυνατά την επιθυμία σου στο στόμιο του mojo και κλείστε το καλά. Ντύστε το mojo με το λάδι ασφαλές ταξίδι. Το υπόλειμμα του κεριού ρίξτε το σε ένα σταυροδρόμι και το mojo δώστε το η κρατήστε το επάνω σας στην τσάντα σας.