3 Ιουνίου 2016

Στέμμα της Επιτυχίας – Crown of Success

Στέμμα της Επιτυχίας – Crown  of Success


«Αν θέλετε να πετύχετε και να αναγνωριστείς για τις προσπάθειες σου στις σχολές, την καριέρα, στην σκηνή σας συστήνουμε το Στέμμα της επιτυχίας, σκόνη, λάδι, λουτρό, λιβάνι, mojo bag, honey jar, novena. Αυτά τα παραδοσιακά προϊόντα έχουν χρησιμοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία και ικανοποίηση απο πολλούς πελάτες μας ακόμα και για την εξεταστική η υποβάλλοντας βιογραφικά, επίσης εχει χρησιμοποιηθεί για συνεντεύξεις και ζητώντας αύξηση αλλά ακόμα και όταν έχεις να μιλήσεις σε μεγάλο κοινό, αυτό θα σε βοηθήσει».



Η φωτογραφία δείχνει την σκόνη Στέμμα της επιτυχίας που χρησιμοποιήθηκε σε χώρο για να φέρει επιτυχία που την έχουν σκορπίσει στις τέσσερις γωνίες του καταστήματος η του χώρου που επιθυμούν. Έχει καεί η σκόνη λίγο πριν κάνουν ένα ξόρκι στέμμα της επιτυχίας η για να πασπαλίσουν χαρτιά και βιογραφικά. Το έλαιο Στέμμα της επιτυχίας ντύνουμε μοβ και κίτρινα κεριά η το φοράμε σαν προσωπικό άρωμα.
Όπως όλα τα προϊόντα μας το στεμμα της επιτυχίας περιέχει γνήσια αιθέρια έλαια και Curios και μεσα σε αυτά είναι Πενταδάχτυλο, γλώσσα ελαφιού,
πορτοκάλι και σιδηροπυρίτη.


Το έλαιο της Επιτυχίας έχει χρησιμοποιηθεί σε θέματα που αφορούν εξέλιξη στα σχολεία, στην καριέρα, και στην σκηνή.


Απλό mojo bag Στέμμα της επιτυχίας

Για την αύξηση της αυτοπεποίθηση, προσωπικής δύναμης και να έχεις ηγετικές ικανότητες . για την αναγνώριση η την αναζήτηση καριέρας ενώ Είστε στο στάδιο της αξιολόγησης στην δουλειά στο σχολείο, στην σκηνή προετοίμασε ένα mojo bag Στέμμα της επιτυχίας.

Υπάρχουν άπειρα Curios (βότανα, ρίζες, ορυκτά) και Τιμαλφή για να κατασκευάσετε μία τέτοια εργασία. Πριν το φτιάξετε πρέπει να έχετε σταθερό μυαλό να είναι καλές συνθήκες εργασίες. Πρέπει να έχει σημαντικά μονό αριθμό συστατικών και πάντα με σύνεση!!!

Σε μία τσάντα λοιπόν εξορκισμού κίτρινη η κόκκινη ράψτε ένα μικρό στέμμα. Μέσα τοποθετήστε:

Ιωάννη κατακτητή η Dixie John (Για επιβλητική δύναμη)
Σιδηροπυρίτη (για ευημερία)
Αίμα δράκου (Για να προσελκύσεις την τύχη)
Πενταδάχτυλο φυτό (για επιτυχία σε όλα τα θέματα)
Φασκόμηλο (Για σοφία στον προγραμματισμό των σχέδιον σου)
Μία πρέζα Γλώσσα ελαφιού η βανίλιας (για να λυθεί η γλώσσα)
Και ένα χαρτάκι με γραμμένη την επιθυμία σου εννέα φορές

Το χαρτάκι να είναι ντυμένο στις 4 γωνίες του με λάδι Στέμμα επιτυχίας και διπλωμένο προς εσένα. Όταν τοποθετήστε το χαρτί μέσα στο Mojo mag να λέτε «Είθε όλα τα έργα μου να στεφθούν με επιτυχία!»

Η δύναμη αυτού του mojo bag μπορεί να ενισχυθεί με ένα κερί κίτρινο που καίει κοντά και να ενεργοποιηθεί ποιο πολύ αφού πρώτα το έχεις ντύσει με το λάδι Στέμμα της επιτυχίας και να περάσεις το mojo bag στον καπνό που καίει σκόνη.


Εάν δε μπορείτε να φτιάξετε το Mojo bag σας μόνοι σας εμείς μπορούμε να σας το φτιάξουμε με περισσότερη δύναμη και περισσότερα curios μεσα. 


Συνταγή για λιβάνι Στέμμα Επιτυχίας 

Το λιβάνι στέμμα της επιτυχίας είναι ένα δυνατό λιβάνι που βοηθάει στα οικονομικά αλλά και στα τυχερά παιχνίδια. Καίγετε στο θυμιατό καίγοντας πάντα κίτρινα, πράσινα ή μοβ κεριά. 


Υλικά: 

Ρίζα Ίριδας 
Λιβάνι αρσενικό 
Βετιβέρια 

Σανταλόξυλο 
Χρυσόσκονη 

Διαδικασία:
Σε ίσες ποσότητες τα υλικά τα βάζουμε σε ένα ασημένιο σκεύος μαζί με λίγες σταγόνες έλαιο «Στέμμα της επιτυχίας». κατασκευάζετε ημέρα & ώρα Δία.