9 Ιουνίου 2016

Φίλα με τώρα! – Kiss me now!

Φίλα με τώρα! – Kiss me now!


«Κάποιες νύχτες δε θέλετε να ερωτευτεί τε! Να κάνετε σχέση η μία νέα οικογένεια, Απλά θέλετε να διασκεδάσετε και να έχετε μία όμορφη εμπειρία με έναν άγνωστο. Σε αυτό δεν υπάρχει λάθος! Το Φίλα με τώρα! θα σας βοηθήσει σε αυτόν τον σκοπό! Αν ψάχνετε για μία εμπειρία και σεξουαλική επαφή η μία φιλία η έρωτα το φίλα με τώρα θα σε κάνει να μαζέψεις πολλά φιλιά!».



Φίλα με τώρα! (σε παλιότερη έκδοση ονομαζόταν Φίλα με γρήγορα!) είναι μία παλιά φόρμουλα hoodoo και χρονολογείτε απο τον 19 αιώνα και είναι έλαιο, σκόνη, λουτρό, novena, honey jar, mojo bag και χρησιμοποιείτε απο αυτούς που θέλουν να έλξουν άμεση σεξουαλική επαφή. Αυτά τα πνευματικά προϊόντα χρησιμοποιούνται συνήθος όταν ένα άτομο επιθυμεί να έχει έναν έρωτα της στιγμής έστω και αν αυτό οδηγήσει σε μία μακροχρόνια στιγμή.

Στην φωτογραφία βλέπουμε την ετικέτα του kiss me now! Και φοριέται απο αυτούς που επιθυμούν να αυξήσουν την επιβλητική και την υποτακτική τους δύναμη σε αγάπες και στο σεξ. Το λάδι μπορείς να το φορέσεις σαν προσωπικό άρωμα ή να ντύσεις κόκκινα και ροζ κεριά η να ταΐσεις το δικό σου Mojo bag.

Το kiss me now! Ανήκει στην οικογένεια των σχετικών μαγικών προϊόντων αγάπης όπως Αγάπα με, έλα σε μένα,  μαγευτικό, γάμος, Cleo mayακόλουθα με αγόρι μου, Dixie love, look me over, φωτιά της αγάπης. Το κάθε ένα απο αυτά είναι σχετικά και διαφορετικά. Ωστόσο μερικοί χρησιμοποιούν το kiss me now! Για πάθος, ρομαντισμό, σωματική έλξη, έλγχο στον εραστή, αλλά έχουν και βασικό στόχο την ενίσχυση κάποιου ερωτικού ταμπεραμέντου.


Mojo bag φίλα με τώρα!

Υλικά:

Κόκκινο Επτάκομπο κερί
Έλαιο Φίλα με τώρα
Πούδρα Φίλα με τώρα
Κόκκινη τσάντα
Χάλκινη καρδιά (μικρή)
Χρυσή κλωστη
Βότανα αγάπης

Διαδικασία:
Στην γέμιση του φεγγαριού θα γίνει η εργασία. Παίρνουμε ένα κόκκινο επτάκομπο κερί και το ντύνουμε με το έλαιο «Φίλα με τώρα» αφού πρώτα έχουμε σκαλίσει επάνω σε κάθε κόμπο το όνομα μας και την επιθυμία μας (σεξ, έλξη ερωτική κ.λ.π) Ρίχνουμε λίγο σκόνη «Φίλα με τώρα» και κάνουμε έναν κύκλο γύρο απο το κε΄ρι και το ανάβουμε. Αφού το ανάψουμε το κερί θα πάρουμε την βελόνα και την χρυσή κλωστή και θα ράψουμε την χάλκινη καρδιά επάνω στο Κόκκινο mojo Φίλα με τώρα. Καθώς θα ράβουμε θα λέμε τα ενδικτικά λόγια:

«Τάδε γέννα της τάδε
Έλα κα φίλα με τώρα
Έλα να με γνωρίσεις
Έλα να με αγκαλιάσεις
Έλα να με ανταμώσεις
Εμένα την τάδε της τάδε»

Κάνουμε αυτήν την τελετή για 7 νύχτες μέχρι να καούν και οι επτά κόμποι. Κάθε βράδυ και από ένας κόμπος. Την τελευταία μέρα τοποθετούμε μεσα στο
mojo λίγο απο τα βότανα της αγάπης μέσα στο mojo και λίγο απο το κερί και το κλείνουμε. Ενω υπολείμματα τα θάβουμε σε μία γλάστρα ενώ ένα κομμάτι το βάζουμε στο πουγκί «Φίλα με τώρα» που θα το κρατάμε επάνω μας.