7 Ιουνίου 2016

Ρίζα μάσημα του μικρού Ιωάννη (Little John root)

Η Ρίζα μάσημα του μικρού Ιωάννη είναι η ρίζα γνωστή ως και Galangal alpinia. Θεωρείτε ευρέως τυχερή ρίζα και κυρίως για της υποθέσεις δικαστηρίων. Γνωρίζω πολλούς δικηγόρους που έχουν στην τσέπη τους η στο παπούτσι τους πάντα βάζουν μία τέτοια ρίζα γιατί βοηθάει να νικάνε στα δικαστήρια

Υπάρχει μία παράδοση για αυτήν την ρίζα στην οποία και εγώ την εφαρμόζω στης πελάτισσες μου. Μέσα σε μία κούπα αμίλητο νερό βάζουμε ένα κομμάτι ρίζας στην οποία την βρέχουμε και την αφήνουμε εκεί ώστε να απλώσει στο νερό τον χυμό της και την ενέργεια της και κάνουνε μπάνιο. Αφού πρώτα το νερό με την ρίζα την διαβάζουμε με τους ψαλμούς 35 & 23. πλένουμε με αυτό το νερό τα χέρια μας και τα πόδια μας και το πρόσωπο μας. Ρίχνουμε νερό μέσα στο δικαστήριο αφού πρώτα έχουμε πλύνει το παπούτσι μας από κάτω στην σόλα. Επίσης η ρίζα αυτή η Ιατροί την χρησιμοποιούν για την πέψη στομάχου. Την ίδια ρίζα την κάνουμε σκόνη και βάζουμε στο έλαιο δικαστηρίων και λίγο ρίχνουμε στο μέρος όπου θα δικαστείς. Ανήκει στην οικογένεια όπου ανήκει και η πιπερόριζα. Η λατινική του ονομασία είναι Little john to chew.


Επίσης αν φτιάξεις ένα mojo με την ίδια ρίζα μαζί με Καλέντουλα, γλώσσα ελαφιού, μαζί με έλαιο δικαστηρίων αυτό θα σε κάνει να κερδίζεις πάντα την δίκη σου, αφού πρώτα το έχουμε καπνίσει με θυμίαμα δικαστηρίων και van van. Πάλι μία άλλη παλιά συνταγή της hoodoo λέει πως πρέπει κατά την διάρκεια της δίκης βάζουμε στο στόμα μας και μασάμε.