31 Μαΐου 2017

Cast off Evil – Απόβαλε το κακό

«Αυτός ο τύπος φόρμουλας λένε πως λειτουργεί τόσο  εσωτερικά, τόσο και  εξωτερικά. Από την μία πλευρά  διώχνει μακριά το κακό και το αποβάλει, ουσιαστικά απαλλάσσει εσάς η τα αγαπημένα σας πρόσωπα από μία κακή συνήθεια η από μακρινές επιρροές όπως παράδειγμα κακούς φίλους, από την άλλη όμως πλευρά, συμβολίζει την εσωτερική δύναμη για να σπάσει  κάθε ενδεχόμενο κακιάς επιρροής και συνηθειών από εσάς η τα αγαπημένα σας πρόσωπα!»


Στην φωτογραφία βλέπετε την σκόνη «Απόβαλε το  κακό» του Happymojoshop.gr και το τοποθετούμε στο σπίτι και στις τέσσερις γωνίες η να πασπαλίσεις ένα χαρτί με την επιθυμία σου, μπορείς επίσης να την κάψεις για να καθαρίσεις  τον εαυτό σου από  μία κακιά συνήθεια!
Το έλαιο Απόβαλε το κακό, μπορείς να το χρησιμοποιώντας το  επάνω στον εαυτό σου σαν προσωπικό άρωμα η να χρήσεις κεριά μαύρα σε μορφή διαβόλου αλλά και κανονικά κεριά!

Μέσα περιλαμβάνει σκόνη Ευκαλύπτου και αλλά μαγικά συστατικά που συνθέτουν την τέλεια φόρμουλα για να κόψεις  μία κακιά συνήθεια!

Απόβαλε το κακό είναι το όνομα μίας φόρμουλας hoodoo που χρησιμοποιήθηκε από αυτούς που θέλουν και επιθυμούν να βοηθήσει να απελευθερώσει τον εαυτό του από μία παλιά σχέση η μία κακιά συνήθεια, αυτό μπορεί να γίνει βέβαια η να εργαστείτε εσείς για εσάς η να εργαστείτε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και για πελάτες!  

Υπάρχουν πολλοί που χρησιμοποιούν την σκόνη πασπαλίζοντας έξω από το σπίτι, η στις  τέσσερις γωνίες του δωματίου η σπιτιού, αλλά συνήθως μία mojo bag με φυσικά τιμαλφή με λίγο ευκάλυπτο και άλλα βότανα που θα το μεταφέρετε επάνω σας σαν φυλαχτό, για να μεταφέρει σε έναν προβληματικό άνθρωπο την θέληση να ξεπεράσει τον εθισμό, το τσιγάρο  αλλά και το αλκοόλ η ναρκωτικών!

mojo bag Απόβαλε το κακό!
Τα μέλη τις οικογένειας μπορούν να ρίξουν κρυφά λίγο από το «Λουτρό Απόβαλε το κακό» στο πλυντήριο ρούχων  και να πλύνουν εκεί τα ρούχα των εθισμένων ανθρώπων! Κυρίως όμως τα εσώρουχα η τις κάλτσες, δηλαδή σε αυτά  που έρχονται κατευθείαν στο πρόσωπο!

Ξόρκι!

Ίσως το ποιο συνηθισμένο τυπικό ξόρκι είναι να χρησιμοποιούνται  ένα λευκό κερί σταυρό, ένα μαύρο κερί ανθρώπου η διαβόλου η λευκό κερί επτάκομπο ότι νιώθει ο κάθε ένας, θυμίαμα αρσενικό η λιβάνι απόβαλε το κακό. Θα χαράξεις λοιπόν το όνομα με καρφίτσα επάνω στο κερί (από πάνω προς τα κάτω) και θα ντύσεις το κερί με το λάδι Cast off Evil. Θα πρέπει μόλις αυτό  ανάψει να ανάψεις λιγο λιβάνι και μετά να διαβάσεις  τον ψαλμό 120.


ΞΟΡΚΙ CAST OFF EVIL
Για να αφαιρέσεις μία κακιά συνήθεια από τον εαυτό σας ή από τους άλλους. Μπορεί επίσης να αφαιρέσετε μία αρρωστημένη κατάσταση από την σχέση σας (όπως κακιές αρνητικές επιρροές). Μη ξεχάσετε όμως πως είναι ένα ξόρκι που δεν καίμε το κερί.

Ένα κερί μαύρος διάβολος η μαύρη κούκλα πάνινη
Έλαιο Cast off evil
Σκόνη Λεμονόχορτου
Σκόνη Υσσώπου
Πούδρα Cast off evil.
Προσωπική ανησυχία σας η της σχέσης σας
Λευκό ύφασμα η λευκό χαρτί
Κόκκινο κορδόνι η κόκκινη κορδέλα

Η Διαδικασία θα γίνει επάνω σε ένα λευκό ύφασμα. Παίρνουμε το κερί Μαύρος διάβολος και κάνουμε τρύπα στην βάση του. Το γεμίζουμε με της προσωπικές ανησυχίες σας η του θύματος (γόπα από τσιγάρο, αίμα, δέρμα, τρίχες, επαγγελματική κάρτα) ρίξε στάλες στης προσωπικές ανησυχίες με το λάδι Cast off evil και κλείσε την τρύπα, με ένα άλλο μαύρο κερί.
Ντύστε το κερί με το λάδι Cast off evil και ρίξετε από πάνω πούδρα Cast off evil. Βάλτε το κερί όρθιο! Επάνω στο τραπέζι και γύρο από το κερί θα κάνετε με το μείγμα των βοτάνων θα κάνετε το αστέρι του Δαυίδ και θα αφήσετε τον βωμό σας έτσι μέχρι το ξημέρωμα. Μετά την Ανατολή του Ήλιου μάζεψε της σκόνες στο λευκό ύφασμα, βάλτε την κούκλα πάνω του και τυλίξτε το όπως θέλετε!
Πηγαίνετε σε ένα ποτάμι και πέταξε το στην φορά του ποταμιού. Το νερό θα καθαρίσει την κακιά συνήθια.

ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΙΣΩ!!!!!