11 Ιουνίου 2017

Η.Ε.Μ. 2017 (Ημέρα Ελεύθερης Mάθησης)


Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 ~ Ώρα έναρξης 11.00μ.μ
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ήλιος Ήλιος Ήλιος Ήλιος 


Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το Αρωματοπωλείο Μυρόλι και το Ηappymojoshop.gr διοργανώνπυν την Ημέρα Ελεύθερης Μάθησης, που θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα Μυρόλι, στην Αγίου Μελετίου 55 & Πατησίων. Μετά από μία αποστασιοποίηση ερχόμαστε δυναμικά να σας φωτίσουμε πάλι με την «ιερά φλόγα» που ανάβει όπως κάθε γιορτή της μάθησης και να μας/σας φωτίσει με το φώς που θα καίει καθόλη την διάρκεια της ημέρας ελεύθερης μάθησης.

*Τι ακριβώς είναι η ημέρα «Ελεύθερης Μάθησης»
Θα μπορέσετε να μάθετε, να ρωτήσετε και να λύσετε κάθε απορία πάνω στην τέχνη της σοφίας. Μαζί μας θα είναι ο Νίνο Αυγέρης, ο Μιχάλης Δούκας, η Αθανασία. Θα υπάρχουν θέσεις εργασίας όπου θα βρίσκεται ο καθένας για να σας λύσει τις απορίες σας. Ο Νίνο και η Αθανασία θα σας λύσουν απορίες πάνω στην Voodoo και στην Hoodoo, ο Μιχάλης θα σας συμβουλέψει για θέματα επαγγελματικά, ερωτικά, λυσίματα, επιθετικά και προστασίες.

*Μπορώ να κλείσω κάποιο ραντεβού για χαρτιά ή καφέ εκείνη την ημέρα?
Όλα εκείνη την ημέρα θα παρέχονται δωρεάν. Οι συμβουλές μας αλλά και οι προβλέψεις μας. Η Αθανασία για ερωτικές συμβουλές με την τράπουλα Τάμπα Τούμπα και Π.α.σ.σ.ά.κ. Θα μπορείτε να κάνετε μία ερώτηση και η πρόβλεψη θα γίνεται με το άνοιγμα των τριών φύλλων. Δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε για την πρόβλεψή σας.
Βιβλίο 
*Ενδεικτικό Πρόγραμμα:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-Επίσημη έναρξη – άφιξη της φλόγας
-Σκόνες της Hoodoo και η πρακτική τους!
-Μαθήματα Χαρτομαντείας Απλής τράπουλας
-Πρακτική και θεωρία σε ξόρκια χρημάτων
-Αναφορά στα Κίρκια μάγια
-Παρουσίαση ΝΕΩΝ ΦΙΛΤΡΩΝ του Μυρόλι
-Πώς να έρθουμε σε επαφή με τα Δέντρα 
-Πώς να στήσουμε τον βωμό μας!
-Μυστικά της Π.α.σ.σ.ά.κ (ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΡΙΞΙΜΑΤΟΣ και μερικά μυστικά!)
-Μικρή τελετή λήξης