27 Νοεμβρίου 2017

Για να αποκαλυφθούν οι αλήθειες!

Για να αποκαλυφθούν οι αλήθειες!
Ένα ξόρκι γραμμένο από το γριμόριο της Μανωδέσσας η μαγεία των κεριών και αυτό σε βοηθάει να ανακαλύψεις την αλήθεια που σου κρύβουν!


Υλικά:

Δύο λευκά κεριά

Ένα μαύρο κερί

Τελετή:
Σε γέμιση του φεγγαριού και ημέρα Τετάρτη η Κυριακή άναψε τα δύο λευκά κεριά του βωμού. Τώρα πάρε τα κίτρινα κεριά και άλειψε τα όλα από πάνω προς τα κάτω με το έλαιο των Μυστικών. Κάνε έναν κύκλο με τα κίτρινα κεριά και στην μέση βάλε το μαύρο κερί που έχεις χαράξει με το μαχαίρι της τέχνης το όνομα του ψεύτη ή του μυστικού κα βάλε τον κιτρίνη στο μαύρο κερί και άναψε τα κίτρινα κεριά δεξιόστροφα και πες:

«Ο κλοιός σφίγγει για εσένα_____ γέννα της _____ ο κύκλος της Αλήθειας σε έχει κυκλώσει και το φως του ήλιου θα σε τυφλώσει. Όταν δεν αντέξεις έλα σε μένα τον ____ της____ και  πες μου τα όλα!»

Άναψε τώρα το μαύρο κερί και πες:

«Εσύ είσαι ο _____ της_____ και το φώς των κεριών σε τυφλώνουν και  όπως είναι φυσικό τίποτα δε κρύβεται από το  φως του ήλιου! έλα ____γέννα της____ και πες μου την αλήθεια! »


Άσε τα κεριά να κάψουν τελείως και όταν τελειώσουν. Πάρε τα υπολείμματα και ρίξε τα στο μέρος όπου θα περάσει αυτό που ξέρει το μυστικό η την αλήθεια! Τον κιτρίνη θα τον βάλεις σε μία γλάστρα!!!