4 Δεκεμβρίου 2017

Για να χωρίσεις ένα ζευγάρι! (Γιαννιώτικο)

 Για να χωρίσεις ένα ζευγάρι! (Γιαννιώτικο)
(Ξόρκι Χωρισμού)
Αν και η Μανωδέσσα είναι κάθετη σε όλα αυτά τα ξόρκια των χωρισμών και καταστροφής, είχε δημιουργήσει ξόρκια εξ εαυτών για να υπάρχουν στις μελλοντικές σχέσης των ανθρώπων που θα κρατούσαν αυτά τα γριμόρια!
Αχ που να ήξερες μάνα!

Υλικά:


Δύο λευκά κεριά
Έλαιο λεμονιού
Λίγο αγιασμός
Φιδόνερο

 Τελετή:
Σε χάση του φεγγαριού ημέρα Σάββατο και αφού έχεις ξαστρίσει όλα τα υλικά τρείς νύχτες στην χάση πάρε στα χέρια σου τα ζωδιακά κεριά και χάραξε επάνω με το μαχαίρι της τέχνης τα ονόματα τους. πάρε τώρα τα κεριά και άλειψε τα με το Φιδόνερο από πάνω προς τα κάτω! Ενώ το κίτρινο κερί άλειψε το με το έλαιο λεμονιού και το μαύρο κερί με το έλαιο χωρισμού! Βάλε τα δύο ζωδιακά κεριά μπροστά στα κεριά του βωμού που τα έχεις ανάψει, ανάμεσα τους βάλε το μαύρο κερί και πίσω από το μαύρο κερί βάλε το κίτρινο κερί! τέλος σκόρπα γύρο από τα κεριά (αριστερόστροφα)την σκόνη σιχασιάς η κάποια σκόνη χωρισμού. Άναψε το κερί της γυναίκας και πες:

«Ταδε γέννα της τάδε σιχαίνεσαι ποια τον τάδε γέννα της τάδε και θέλεις να φύγεις μακριά του»

Τώρα άναψε το ζωδιακό του αντρός!

«τάδε γέννα της τάδε δεν αγαπάς την τάδε γέννα της τάδε και ήρθε η ώρα να φύγεις  μακριά της!»

Άναψε το κίτρινο κερί και πες:

«Τώρα ήρθε η ώρα να ξινίσετε και οι δύο όπως είναι ξυνό και το λεμόνι που έχει επάνω το κερί τούτο!»

Άναψε το μαύρο κερί και πες:

«Η φλόγα του μαύρου κεριού είναι η φλόγα του χωρισμού που μεγαλώνει και μεγαλώνει. και όσο η φλόγα μεγαλώνει τόσο οι καυγάδες θα φουντώνουν τόσο η απομάκρυνση θα έρθει, μέχρι που να ψυχραθείτε και να έρθει ποια ο χωρισμός!»

Άσε τα κεριά να καούν. Τα κεριά με την σκόνη θα τα κάνετε κομματάκια και θα τα μοιράσετε! Την επόμενη Δευτέρα στην χαση του φεγγαριού θα τα ρίξετε εκεί που  θα περάσει η γυναίκα. Και σε χάση του φεγγαριού ημέρα Τρίτη θα τα ρίξετε στον άντρα! Όλα τα άλλα υπολείμματα που θα μείνουν βάλτε τα σε ένα αλουμινόχαρτο και πετάξτε το μακριά από το σπίτι σας στα σκουπίδια η σε ένα παλιό σπίτι η χωράφι! Γύρνα σπίτι και πλείνε τα χέρια σου με αγιασμό!