13 Νοεμβρίου 2018

Τα άλευρα των Αγγέλων



Τα άλευρα των Αγγέλων

Σύμφωνα με τις γραφές των μαγισσών υπήρχαν σκόνες για όλους τους τομής. Για έρωτα, για χρήματα, για ευλογία. Εδώ θα εστιάσουμε τις προστασίες!  Η σκόνη του Αμνού ήταν η απόλυτη σκόνη προστασίας, το Διαβολόσκορδο ήταν για την γλωσσοφαγιά και να κρύψουν τα μάγια τους!


Τα «Άλευρα των αγγέλων» όμως ήταν μία πολύ δυνατή σκόνη προστασίας που μέσα έκρυβε την πνοή των αγγέλων. ήταν μία σκόνη που ουσιαστικά την χρησιμοποιούσαν για να μπορέσουν να φτιάξουν κύκλο προστασίας σε αυτούς η ακόμα και στο ξόρκι τους έτσι ώστε να παγιδέψουν την δύναμη του!!!!
Ήταν τρία διαφορετικά αλεύρια τα οποία τα μελετούσαν με τους ιερούς όρκους των τριών αγγέλων, μελετούσαν τα μελισσοκέρια και έπειτα φύσαγαν επάνω τους! έριχναν μέσα στο μείγμα και το μυστικό και έπειτα τα άλευρα ήταν έτοιμα. Όταν ποια τα άλευρα τα έπαιρνε η νεαρή μάγισσα διάβαζε τον τελευταίο όρκο των αγγέλων και έπειτα μπορούσε να την χρησιμοποιήσει στα ξορκια της!

Με αυτό έφτιαχναν μαγικά ψωμάκια, κύκλους προστασίας, την έκαιγαν, την ράντιζαν! ανάλογα με τι λεει η συνταγή του Εκάστοτε  ξόρκι!!!!