29 Απριλίου 2019

Φίλτρο Υγείας


S.O.S
Πριν προχωρήσουμε στην οποιαδήποτε αναφορά θα 
ήθελα να ξεκαθαρίσω πως δεν θεραπεύει ασθένειες 
οπότε παρακαλώ πολύ μη βρείτε σανίδα σωτηρίας 
προς αυτό! Δεν Είμαστε Γιατροί και 
ούτε αντικαθιστούμε τα ιατρικά φάρμακα!


«Σύμφωνα με τις γραφές των μαγισσών οι Αμβόσιες μάγισσες είχαν την ιδιότητα και ικανότητα να προσφέρουν απλόχερα την ισορροπία του πνεύματος και της ψυχής! Επίσης σαν επίγειες μάγισσες είχαν την ικανότητα της ίασης και της θεραπείας! Μέσα λοιπόν στα γραμμένα βρέθηκε ένα φίλτρο της Θέας Υγείας!


Η Θεά Υγεία ήταν η κόρη του Ασκληπιού και τις Ηπιόνης  και το κέντρο λατρείας της ήταν ο Αρχαία Κόρινθο της πόλης Τιτάνη στη Σικύωνα που βρίσκεται και ο βωμός της. Αν και ο Ασκληπιός συνδέεται περισσότερο με την θεραπεία των Ασθενειών η Υγεία συνδέθηκε περισσότερο με την υγιής κατάσταση  και την διατήρηση!»

Το Φίλτρο!
Οι μάγισσες μέσα στο φίλτρο έκρυβαν 15 συστατικά ενώ στο μείγμα υπήρχε 17 κύριο συστατικό ήταν το Μύρο, λίγα κομμάτια από αυτό το αρωματικό έφερνε την υγεία. Τα μισά συστατικά ηταν αφιερωμένα στην υγεία και τα άλλα μισά στον Ασκληπιό, έτσι κατατασσόταν και στο να διατηρηθεί η υγεία και για να φέρει την θεραπεία.

Χρήσης!
Για να διατηρήσουν την υγεία στο σώμα τους αλλά και στην ψυχή άλειφαν λευκά κεριά! Αν ήθελαν να θεραπεύσουν τον πόνο της ψυχής τότε άλειφαν ροζ κεριά! Αν ήθελαν να φέρουν θεραπεία τότε το άλειφαν σε  πράσινα κεριά!

Συνδυάζετε απόλυτα με το «πιόμα της Αρρώστιας» αλλά και με το φίλτρο Μυρόλι και φίλτρο Ικετέρ!

Τιμή: 30 Ευρώ