Τρίτη, 2 Απριλίου 2019

🌌Προϊόντα Stella για Θεσσαλονίκη 🌌

Μόνο για την Ημερίδα της Θεσσαλονίκης η Εκλεκτή ομάδα θα λάβει μαζί !
♉Σκόνη του Αλντεμπαράν – Aldebaran Powder 
Μέσα στα γραπτά της Stella βρέθηκαν διάφορες συνταγές για σκόνες και φίλτρα αλλά και σφραγίδες! Η Σκόνη του Αλντεμπαράν, δηλαδή του Ακόλουθου ήταν μία σκόνη για χρήματα, μία πολύ δυνατή σκόνη καμωμένη με βότανα σε μία συγκεκριμένη ημερομηνία! Την σκόνη την ακολουθούσαν επτά μαγικές συνταγές για χρήση! Ο Αλντεμπαράν είναι ένα βασιλικό αστέρι στον ουρανό και βρισκόταν στον αστερισμό του Ταύρου…..♌Έλαιο Βασιλίσκου η Έλαιο Αγίας Δύναμης
Για να μπορέσουν οι μάγισσες να έχουν τύχη και επίτευξη στόχων είχαν το έλαιο του Βασιλίσκου η αλλιώς «Regulus oil» ένα μαγικό λάδι που δημιουργείτε σε συγκεκριμένες μία συγκεκριμένη ημέρα! Το «αήττητο έλαιο» όπως ήταν γνωστό έδιωχνε κάθε λογής εμπόδια από τον δρόμο και σε έκανε βασιλιά σε όλους τους τομής! Ο Βασιλίσκος είναι το βασιλικό αστέρι στον ουρανό και βρίσκεται στον Αστερισμό του Λέοντα!

Regulus oi


♏Η Καρδιά του Αντάρη - Ο Έρωτας του Σκορπιού!
«Η Καρδιά του Αντάρη» είναι άλλο ένα μυστικό συστατικό του έρωτα που βγήκε από την Stella. Θα γίνει πρώτη παρουσίαση του συγκεκριμένου μυστικού στην Ημερίδα της Θεσσαλονίκης!


Η Καρδιά του Αντάρη ήταν ένα μυστικό… ένα έλαιο και σκόνη που σκοπό είχε την δυνατότητα δύναμης επάνω στον έρωτα! Με αυτά μπορείς να δέσεις, να επιστρέψεις και να μαγέψεις κάθε τι που θέλεις να σε ερωτευτεί! Τα βότανα που συνθέτου την «Καρδιά του Αντάρη» η «Καρδιά του Σκορπιού» σε κάνουν ακαταμάχητο/η στον έρωτα! Ο Αντάρης είναι το τρίτο Βασιλικό αστέρι για τους πέρσες και βρίσκεται στον Αστερισμό του Σκορπιού! 

Antares oil
Antares Powder 


♒ Η Ψυχή της Φομαλώ – Φίλτρο Χρήματος
Η Ψυχή της Φομαλώ όπως ονομαζόταν στους κώδικες των μαγισσών της Stella ήταν ένα μαγικό φίλτρο που έφερνε το χρήμα. Η Φομαλώ είναι ένα βασιλικό αστέρι στον Αστερισμό του Νότιου Ιχθύς. Κατασκευαζόταν μόνο σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Το φίλτρο αυτό περιείχε μέσα την «Ψυχή της Φομαλώ» δηλαδή την σφραγίδα της Φομαλώ που σχεδιαζόταν υπο συγκεκριμένες συνθήκες! 


Στο κάθε μπουκαλάκι και σκόνη περιέχει μία σφραγίδα του κάθε Βασιλικού αστέρα σύμφωνα με τις οδηγίες των μαγισσών των Ιωαννίνων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου