2 Απριλίου 2019

Η Μαγεία της Γής - Ιερές τελετές

~Η μαγεία της Γης ~

Ιερές τελετές


Η Γη είναι το μοναδικό μας σπίτι. Στους μύθους βγήκαμε από τη γη και θάβουμε τους ανθρώπους μετά το θάνατο στην γη. Από την επιφάνεια της, συλλέγουμε λαχανικά και βότανα. Τα ζώα περπατούν πάνω σε αυτό και μέσα σε αυτό βρίσκονται τα πλούτη: πολύτιμοι λίθοι, λάδι, χρυσός και ασήμι. Μέχρι πρόσφατα, κανένα ζωντανό πλάσμα, εκτός από τα πουλιά, δεν έχει αφήσει την επιφάνεια της για περισσότερο από μερικά δευτερόλεπτα.

Οι αρχαίες θεές της Γης έχουν επιζήσει μέχρι τώρα με το πρόσχημα της Μητέρας Γης. Παλαιότερα, η Γη λατρευόταν με τον δικό της τρόπο και τώρα μας τροφοδοτεί και τη σεβόμαστε.  Από τα διαστημόπλοια μπορείτε να δείτε τη Γη και το γαλάζιο γύρω της, είναι η μητέρα μας, το σπίτι μας. Είναι πάντα για μας και ήταν πάντα.
 
Αυτή η σκέψη έγινε σταθερά εδραιωμένη στη μαγεία και τη θρησκεία και εδραιώθηκε εκεί για χιλιάδες χρόνια. Ορισμένα από τα ξόρκια και τα τελετουργικά που περιγράφονται εδώ είναι αιώνια, όπως τα βουνά. Σε αυτά τα ξόρκια της Γης, είναι τα θεμέλια όλων των μαγικών τελετουργιών, γιατί ακόμα κι αν η Γη δεν αναφέρεται στο ξόρκι, προφέρεται και εκτελείται πάνω σε αυτήν.
 
Φανταστείτε λοιπόν κάθε φορά που θάβετε ένα ξόρκι στην γη, ότι πριν 35.000 εκατομμύρια χρόνια η άνθρωποι πίστευαν στην Θέα της Γης και την έφτιαχναν με πηλό και άλλα πολύτιμα συστατικά της Γης. Η Γη λοιπόν είναι η μητέρα μας.

Την μαγεία της Γης την βλέπουμε στο χώμα στο αλάτι αλλά και στην Σκόνη που θα χρησιμοποιήσουμε, στην θεότητα* της Γης που θα απευθυνθούμε!!! 
 
Μέσα από τα γραμμένα των Αμβρόσιων μαγισσών βρέθηκαν Τα ξόρκια της γης. Αυτά ήταν Ξόρκια που αποτελούσαν από θεραπείες, Αποκατάσταση δύναμης, προστασία και η μαγεία των δέντρων!


*Γαία, Δήμητρα, Οφιούχα Ερέα, Άδης, Χθόνια Εκάτη, Πάνας κλπ