27 Ιουλίου 2020

Η Μαγεία των Δέντρων - Ιερές Τελετές

~ Η Μαγεία των Δέντρων ~

Ιερές Τελετές

Από την αρχή που άρχισε η μαγεία ήταν όλα συνδεδεμένα με τα τέσσερα στοιχεία της φύσης. Νερό Αέρας, Γη και φωτιά. Σε αυτό το μάθημα θα μιλήσουμε για την Γη και συγκεκριμένα για τα δέντρα!

Τα δέντρα λοιπόν έχουν συσχετιστεί με την μαγεία. Αυτοί οι κάτοικοι του φυτικού βασιλείου θα μπορούσαν να υπήρχαν εδώ και χιλιάδες χρόνια, που φτάνουν ψηλά πάνω από τα θνητά κεφάλια μας. 

Ως εκ τούτου, είναι τα σύμβολα και οι φύλακες της απεριόριστης ενέργειας, της μακροζωίας και της αιωνιότητας.
Ένα ανέγγιχτο δάσος στο οποίο αναπτύσσονται δέντρα όλων των ηλικιών, μεγεθών και φυλών είναι κάτι περισσότερο από ένα μυστικό, μαγικό μέρος, είναι ένα από τα ενεργειακά αποθέματα της φύσης. Αυτοί είναι φρουροί, αρχαίοι και νέοι, οι φύλακες αυτής της παγκόσμιας δύναμης, που εκδηλώνεται στη Γη σε φυτική μορφή.
Ως εκ τούτου, το δάσος είναι ένα εξαιρετικό μέρος για μαγικές πράξεις, όχι μόνο τη μαγεία των δέντρων, σαν ένας βωμός τρόπος τινά. Αλλά για ξόρκια και τεχνικές που θα αναφερθούμε. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε δέντρο οπουδήποτε στον κόσμο. Δεδομένου ότι κάθε είδος ξύλου έχει τις δικές του ειδικές εξουσίες. Λάβετε υπόψη ότι τα δέντρα δεν περιορίζονται σε αυτά τα είδη, καθώς κάθε δέντρο έχει τη δική του "έμφυτη" ισχύ, η οποία διαφέρει από το δέντρο στο δέντρο.

Μη ξεχάσουμε πως μαγικά αντικείμενα που έχουμε στο μπαούλο μας είναι φτιαγμένα από ξύλο, δηλαδή από δέντρο. Ακόμα και το μπαούλο μας!  Στην Δωδώνη στο Αρχαιότερο μαντείο που είναι εκεί περίπου από την εποχή του Χαλκού εχει στηριχτεί επάνω σε ένα Δέντρο. Στην Βελανιδιά του Πελασγικού Δία της Θεάς μητέρας γης Διώνης. Όλα τα δέντρα, με εξαίρεση τα δηλητηριώδη είναι εξαιρετικά χρήσιμα για την θεραπεία. Οποιοδήποτε δέντρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ανακουφίσει έναν πονοκέφαλο, να σας γεμίσει με ενέργεια ή να δείξει το μέλλον. Είμαστε περιορισμένοι μόνο από τις δικές μας ψυχικές ικανότητες και ενέργειες.

Είναι σημαντικό να μιλήσετε με τα δέντρα με τα οποία δουλεύετε μαγικά. Πείτε τους ακριβώς τι χρειάζεστε. Εξηγήστε γιατί υπάρχει αυτή η ανάγκη και το επείγον της. Τα δέντρα είναι ζωντανά όντα με συνείδηση ​​που, αν και διαφορετικό από το δικό μας, εξακολουθεί να είναι ικανό να επικοινωνεί σε πιο λεπτά επίπεδα συνειδητότητας.
Ως εκ τούτου, ακόμα και αν αρχαία ξόρκια απαιτούν μερικές φορές να σφυρίσετε τα καρφιά στο ξύλο - μην το κάνετε αυτό. Αυτό δεν βλάπτει μόνο το δέντρο αλλά και το πνεύμα του Δέντρου, δεν είναι λοιπόν απολύτως απαραίτητο, αφού υπάρχουν και άλλες, αβλαβείς μέθοδοι.
Ορισμένα από αυτά τα ξόρκια απαιτούν να σχεδιάσετε ένα σύμβολο στα φύλλα. Εάν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για αυτό ένα ραβδί με καμένο τέλος, έτσι αυτό θα θα λειτουργήσει όπως γραφίτη σε μολύβι.

Μέσα στα γραμμένα των Αμβρόσιων μαγισσών βρέθηκαν ξόρκια που ζητούσαν από τα δέντρα και όχι μόνο διάφορες πρακτικές το ποιο συνηθισμένο ειναι η Αποκατάσταση της Ενέργειας.