25 Ιουλίου 2020

Αστερισμός Ο Στέφανος - Stellar Uranium (Μέρος πρώτο)

Ο Στέφανος - Ιερές Τελετές (Μέρος πρώτο)



Μέσα στα γραπτά των μαγισσών των Ιωαννίνων και κυρίως των Ασφοδέλιων βρέθηκαν πολλά τελετουργικά για την Δόξα και την Επιτυχία. Τούτα τα τελετουργικά τα ονόμαζαν
Κεθερικά δηλαδή Στέμμα στα Εβραικά. Πηγή έμπνευσης τους ήταν ο Αστερισμός “Στέφανος” τότε δηλαδή ο αστερισμός του “Βόρειου Στέφανου” αφού μέχρι τότε δεν υπήρχε ο “Νότιος Στέφανος” και δεν ήταν εμφανής προς την Ελλάδα. Ο Μύθος μας λεει, για το Στεφάνι που έδωσε στην Αριάδνη η Θεά Αφροδίτη ως δώρο για τον γάμο της με τον Βάκχο αφού εγκατέλειψε τον Θησέα.

Αστερισμός “Βόρειος Στέφανος”
Ο Βόρειος Στέφανος είναι ένας απο τους 88 αστερισμός του Πτολεμαίου και βρίσκεται στο τρίτο τεταρτημόριο δίπλα απο τον αστερισμό Βόωτη και δίπλα απο τον αστερισμό του Ηρακλή με κύριο αστέρα τον Απλανή Αστέρα Alphecca η Αλφέκα. Το Αλφέκα (Alphecca) προέρχεται απο το αραβικό Al Nair Al Fakkah που σημαίνει “Φωτεινός του Πιάτου” αφού οι Άραβες πίστευαν πως είναι πιάτο κ όχι Στεφάνι η Στέμμα. Ο αστερισμός περιέχει 37 αστέρες με βασικότερους επτά η άλλοτε εννέα που συμβολίζει τα διαμάντια του Διόνυσου. Ο Αστέρας Αλφέκα ειναι η βάση του Στέμματος και είναι ένα απο τα εννέα βασικά αστέρια και βρίσκεται στην Μοίρες του Σκορπιού και συγκεκριμένα στην 2η μοίρα. Είναι το Αστέρι της Κνωσσού αλλά και της Αστάρτης (Απο το εβραϊκό Ασταρώθ) και ο ήλιος περνάει στην μοίρα του στις 4ης Νοεμβρίου. Απέχει απο την Γη 75 έτη φωτός.
 
Για τους Καμπαλιστές είναι η Τέταρτη κάρτα ταρώ που είναι του Αυτοκράτορα, ενώ για τους Χριστιανούς ειναι το αγκάθινο στεφάνι του Χριστού. Κοντά στον Α Βόρειου Στέφανου έρχονται οι Διάττοντες αστέρες Κορωνίδες!


Για τις μάγισσες!

Έγραφε η Πάμβα:
«Είσαι χρυσό, είσαι μοναδικό και χαρίζεις 
τις τιμές και δόξες, πλούτο και ευημερία… 
αν όμως βρεθείς σε σπίτι που έχει αρνητική 
δόξα τότε αναποδογυρίζεις! Πάρε στα χέρια 
σου το Στέμμα βάλε το κάτω από το 
κίτρινο κερί και φώναξε το!!!»

Οι μάγισσες της Ηπείρου Το σύμβολο του Στέμματος το είχαν σημαντικό στα μπαούλα τους. Ένα απο αυτά ήταν ένα κίτρινο κερί σε μορφή Στέμματος με βότανα και έλαια που το χρησιμοποιούσαν για να φέρουν Δόξα, επιτυχία και Νίκη! Δεν είναι τυχαίο για το Φίλτρο της Νίκης του Ιησού Χριστού οτι δημιουργήθηκε σε μία απο τις καλύτερες θέσης του Alphecca στον Ζωδιακό Κύκλο. Για να στέψουν μία μάγισσα στην μοναρχία έπρεπε ο αστερισμός να βρίσκεται σε καλή θέση και σε καλό οίκο. Αν ο Βόρειος Στέφανος δεν ήταν σε καλή θέση, τότε οι μάγισσα που θα ανέβει στο θρόνο θα έφερνε καταστροφές όπως παρατηρούμε στην ιστορία τους.

Στο επόμενο μέρος θα μιλήσουμε για τις Ερωτικές τελετουργίες του Στέμματος αλλά και το μεγάλο Μέρτα Alphecca που ήταν για απόλυτη επιτυχία και δόξα σε όποιον το κατέχει στα χέρια του.