9 Σεπτεμβρίου 2020

Αστερισμός Λέων - Stellar Uranium (Μέρος Τρίτο)

Λέων - Ιέρες Τελετές (Μέρος Τρίτο)


Φτάσαμε στο τρίτο και τελευταίο μέρος του Λέοντα και πιστέψτε με εγω το ευχαριστήθηκα απίστευτα! Η γνώση που μας προσφέρουν τα άστρα και οι αστερισμοί είναι αστείρευτη!

Αστέρας Denebola
Στις 21 37 μοίρες της Παρθένου βρίσκεται το αστέρι Denebola 
βρίσκετε στην ουρά του αστερισμού του Λέοντα και απέχει απο την γη 36 έτη φωτός απο το ηλιακό μας σύστημα! Denebola προέρχεται απο το αραβικό Deneb Alased που σημαίνει ουρά του Λιονταριού. Ο Ντενέμπολα ο Αρκτούρος του Βοώτη και ο Στάχυς (Spica) σχηματίζουν το εαρινό τρίγωνο κατά τον Πτολεμαίο έχει φύση Κρόνου κια Αφροδίτης και προσφέρει ανηθικότητα, ντροπή, θλίψη για την αγάπη, επαναστατικό και ακατάστατο. Στην κοσμική αστρολογία θα μπορούσε κάλλιστα να ειναι ένα αστέρι που σου φέρνει ατυχία οσο αφορά τα καιρικά φαινόμενα αλλά και καταστροφές που θα έρθουν! Θα το λέγαμε και αχίλλειος φτέρνα όσο αφορά τους μονάρχες η βασιλιάδες. Αν ο Regulus υψώνει, ο Denebola κατεβάζει βασιλιάδες.


Για τις μάγισσες
Σύμφωνα με το Stellar uranium κατεβάζοντας τον Denebola στο πιάτο σου λειτουργούσε περίπου σαν το Bellatrix του Ωρίωνα. Η σφραγίδα που έφτιαχναν ήταν σχεδόν καταστροφική αφού όταν την δημιουργούσαν έπρεπε να φοράνε το πλουτώνιο τους για να σωθούν. Έπειτα τοποθετούσαν την σφραγίδα στην Γη που ήθελαν να καταστρέψουν για να φέρει τις κατάρες! Άλλη μία σφραγίδα ήταν με τις φύσης του εαρινού τριγώνου όπου θα πέρναγε την μοίρα των τριών άστρων επάνω στον άνθρωπο, αν ήθελαν για καλό θα έπρεπε να βρίσκεται σε γωνιακό οίκο αλλά και πάλι με ιδιαίτερη προσοχή ενώ όταν βρίσκεται σε δυσμενή οίκο θα προσφέρει κακό.


Σημαντικά γεγονότα επάνω στον αστέρα Regulus!

1) Πραξικόπημα ενάντια του Γκορμπατσόφ με συνέπεια πτώση της κυβέρνησης.
2) Η κυριαρχία του Σαντάμ.
3) Πόλεμος Γιουγκοσλαβία
4) Ένωση Μουσολίνι και Χίτλερ
5) Πτώση βόμβας Χιροσίμα