5 Οκτωβρίου 2020

Αστερισμός Μέγας Κύων - Stellar Uranium

 Μέγας Κύων - Ιερές Τελετές


Θα ήταν ασήμαντα όλα αυτά που γράφω αν δεν έγραφα για αυτόν τον Αστερισμό και θα καταλάβετε γιατί! Σε αυτόν τον αστερισμό θα βρούμε ενα απο τα σημαντικότερα αστέρια στον ουρανό και αδιαμφησβήτητα γεμάτος μύθους και παραδόσεις!

Λίγα λόγια για τον Μέγα Κύνω

Ο Αστερισμός αυτός με την ονομασία Canis Manjor παρουσιάζονται οι Δύο σημαντικοί σκυλί του Μεγάλου Ωρίωνα για αυτό και βρίσκεται ανάμεσα στους Διδύμους και στον αστερισμό του Ωρίωνα.

Περιέχει 147 αστέρες και οι 10 είναι απλανής με βασικό κ βασιλικό τον αστέρα Σείριο. Μυθολογία εκτός του σκύλου του Ωρίωνα, αντιπροσωπεύει τον Σκύλο όπου ο Δίας ανέθεσε την προστασία της Ευρώπης αφού πρώτα την είχε κλέψει! Ο Πτολεμαίος μας λέει πως όλα αστέρια του Μέγα Κύνου έχουν φύση Αφροδίτης με εξαίρεση φυσικά τον Σείριο. Στην Ταρώ είναι η Σελήνη.

Απλανής Αστήρ Σείριος!

Στις 5 Ιουλίου ο Ήλιος βρίσκεται κοντά στον Σείριο (Sirius). Τουτέστιν στις 14 5 μοίρες του Καρκίνου. Θεωρείτε ένα απο τα σημαντικότερα αστέρια στον Ουρανό και η ονομασία του προέρχεται απο τον Ελληνικό Σείριος που σημαίνει καυτός η Φωτεινός και είναι ο τρίτος κοντινότερος αστέρας στην Γη. Ο Αστέρας αυτός βρίσκεται 8,6 έτη φωτός μακριά και μας πλησιάζει για τα επόμενα 60.000 χρόνια θα ειναι αρκετά


φωτεινός!. Είναι δύο φορές μεγαλύτερος απο τον Ήλιο μας και λιγότερο φωτεινός απο τον αστέρα
Canopus Και Rigel του Ωρίωνα. Μαζί με τον Πρόκυνα και τον Βετελγόζη δημιουργούν τον Χειμερινό Τρίγωνο. Το 51π.χ έγινε η Ηλιακή έκληψη μαζί και η απόκρυψη του Σείριο και το γεγονός αυτό συνδέθηκε με τον θάνατο του πατέρα της Κλεοπάτρας! Έχει φύση Δία και Άρη και φέρνει Υψηλή Φιλοδοξία, υπερηφάνεια, αγάπη για την δύναμη και το Μεγαλείο.

Για τις μάγισσες!

Σύμφωνα με το Stellar Uranium έχουμε καταφέρει και μεταφράσει πάνω απο 7 Σφραγίδες του αστέρα Σείριου. Όλες περιέχουν ενέργεια τεράστια και προσφέρουν Ευλογία, τύχη, ευημερία αλλά και βασιλικές δόξες. Στον Σείριο αφιερωμένα τα αγάλματα Σκύλων και Κέρβερου που σκοπό είχαν την προστασία και το τέλος των εχθρών μας. Στα γραπτά βρέθηκαν επίσης ερωτικά δεσίματα με μορφές σκύλων αλλά και με τις σφραγίδες!



Στην Αφρική υπάρχουν οι Ντόγκον, ήταν οι πρώτοι που μίλησαν και είπαν οτι είναι δύο αστέρια και οχι ένα όπως πίστευαν οι επιστήμονες. Η λατρεία τους είναι ο Σείριος και μάλιστα πιστεύουν πως προήλθαμε απο εκείνο το αστέρι. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ!