2 Ιανουαρίου 2021

Προβλέψεις 2021

Ρίξιμο του 2021

22/12/ 2020

Κάρτα του Χρόνου: Γεροί σαν λαός, αλλά!

Πρώτο Εξάμηνο:

Η αποφάσεις που θα παρθούν θα αλλάξουν τα πάντα, ένα σημαντικό γεγονός για την

«απελευθέρωση μας» μετά την εαρινη ισημερία. (όχι ξεκάθαρα!) σαν χώρα μία συμφωνία δε θα ευδοκιμήσει!

«Η γη βουλιάζει και πνίγει τα παιδία της» (Χρησμός). Της Απόκριες θα μάθουμε ένα σημαντικό γεγονός μίας θρησκείας. Πρόβλημα με τα γλυπτά του Παρθενώνα (μετακίνηση). Σκάνδαλο της εκκλησίας με τάφο η μάρμαρο (?)Στα μέσα του Μαίου ανοίγει ο Ασκός του Αιόλου και  μία αποτυχία για την Ελλάδα. Το πέρασμα του Νερού προς το σίδερο φέρνει θάνατο (Κόρινθος, Παναμάς?)

Δεύτερο Εξάμηνο:

Θάνατος η ατύχημα πολιτικού φιλικής η γειτονικής χώρας που χάνει κάτι πολύτιμο (σεισμός η κατάρρευση). Η αλαζονεία θα μας φέρει ποιο κοντά στην αποτυχία. Κανένα φως δε θα υπάρχει στην αγορά και στην Εργασία. (ίσως και μερική καραντίνα!).

Κατά της αρχές του τέλος του εξαμήνου που θα είναι λίγο καλύτερος από τους άλλους, το Στέμμα γυρνάει στον θρόνο του και κλείνουν οριστικά οι δρόμοι (βασιλιάς η πρωθυπουργός). Απρόοπτα γεγονότα που δε τα υπολογίζουμε (Σαν γραφές η ημερολόγια κάτι που βρήκαν!)

Ανακάλυψη νέου ιερού γυναικείας μορφής Δήμητρας η Αφροδίτης.

Πολιτική:

Απόλυτη καταστροφή, Πέσιμο κυβέρνησης δε θα μπορεί να αντιμετωπίσει. Εκλογές? Δημοψήφισμα? Θάνατος πολιτικού. Θα δημιουργηθεί η θα διαλυθεί ένα κόμμα!

Ανακαλύψεις:

Λεφτά για αποκατάσταση κάποιου ιερού (με πολύ ντόρο!). Μάιος Ιούνιος τελειώνουμε με τον κορονοιό! Ανακάλυψη φαρμάκου με βάση την πέτρα! Θα ανακαλυφθεί επίσης ένα ιερό που θα σχετίζεται με τον ουρανό και την γη! Εύρεση δυαδικού μορίου που διασπάτε σε τετραπλά (χρησμός?) ανακάλυψη νέου ιερου ζεύγους (Τάφος).

Ερχόμαστε και ποιο κοντά στην θεραπεία του Καρκίνου. Ανακάλυψη δύο άστρων που το ένα τρώει το άλλο!

Φυσικές καταστροφές:

Σεισμός. Θα πληγεί ένας ιερός τόπος! Καταστροφή στην Ρώμη (?). θα τρέχουν οι άνθρωποι στο νερό και θα προσεύχονται!  Ακρωτηριασμός Γης (ξεκόλλημα). Θάνατος ανθρώπων σε χαράδρα η σπηλιά. Μεγάλη τρομοκρατική επίθεση στον αέρα (ψηλά).

 

Ρίξιμο του 2021

01/01/2021

 

Η κάρτα του Χρόνου: Μας προμηνύει την επανάσταση, την όχι καθιστική διαμαρτυρία. Όσο καθόμαστε τίποτα δε πάει μπροστά.

Πρώτο εξάμηνο τα πράγματα θα πάρουν περίεργη τροπή, μπορεί να βλέπουμε αισιόδοξα τα πράγματα αλλά τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Μικρό εμπόδια που ξεπερνιούνται έρχονται να μας κάνουν να αναζητήσουμε την πραγματικότητα. Η σοφία και η γνώση θα φέρει θαυμαστά αποτελέσματα. η Ελλάδα περνάει ένα βήμα μπροστά. Κάτι παλιό πεθαίνει και έρχεται κάτι καινούρια.  Δολοφονίαυπουργού? Η αξιωματικού η πολιτικού θα μας ταράξει.  Ένας μίνι πόλεμος στην ανατολή. Αναζητούν νέα ενδιαφέροντα στην γη. Γκρέμισμα ιερού χώρου πάνω σε βουνό η λόφο! Καταπάτηση μη προστατευόμενου χώρου ταράζει τα γαλήνια νερά. Προς το τέλος του πρώτου εξαμήνου φέρνει κάτι αναπάντεχο και μυστήριο (κοντάρι, τρίγωνο, και κορδέλα!)

Στο δεύτερο εξάμηνο αποκαλύπτονται αγαθά που είναι καλά κρυμμένα, τα ίδια λάθη του 2020 και του 2017 θα φέρουν περίεργα αποτελέσματα. πρόβλημα με την επικοινωνία και μία οικονομική άνοδο για την Ελλάδα. Οι νέες σκέψεις και ιδέες μας λιμνάζουν. Ξέσπασμα σκανδάλου εκκλησίας. Τα πράγματα αρχίζουν να αγριεύουν. Θα ανακαλυφθεί ο πρώτος εξωπλανητης κοντά στην Γη.  Χρήματα που προέρχονται από αέρα μας κάνουν να αισθανθούμε καλύτερα.  Οικονομικό σκάνδαλο με θάνατο μαζι. Ένας διάσημος γάμος, ίσως πολιτικού η δικαστή. Ο κόσμος ξεσηκώνεται και τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο όπως ήταν. Η αναγέννηση του χρήματος! Ίσως και επόμενο μνημόνιο. Γλυκά και αλμυρά νερά ενώνονται και δίνουν το πράσινο φως. Ο έλληνας εχει την επιλογή να κερδίσει την αγάπη αλλά διαλέγει την μοναξιά.

Πολιτική!

Μεγάλες ταραχές πολιτικών ηγετών! Όχι δε πάμε σε πόλεμο, αλλά σίγουρα όμως θα έχουμε αρκετές εντάσεις (και όχι μόνο με την Τουρκία). Η μία αποτυχία διαδέχεται την άλλη. Η αλαζονεία μας φέρνει ένα βήμα πριν τον γκρεμό. Μεγάλες αποκοπές από κόμματα. Σα να βάζουν στο καζάνι μείγμα αποτυχίας και μιζέριας και να βγάζουν ένα αποτέλεσμα τερατογένησης. Πολλά ψέματα. Οικονομικό πρόβλημα σε γειτονική χώρα. Τρομοκρατικές ενέργειες σε όλο τον κόσμο.  

Επιστήμη και ανακαλύψεις

Υγεία: Ιδιάζουσα μορφή θεραπείας για τον Καρκίνο η κάποια βαριάς ασθένειας μη μεταδοτικής. Η υγεία ωστόσο δε καλυτερεύει όπως πιστεύαμε. (δεν αφορά τον Κορονοιο!).  κάτω από τα δέντρα κρύβονται νέα ιερά. Στις μέλισσες η στον αερα θα είναι η θεραπεία.

Ανακαλύψεις: Σύντομα θα βγουν στην επιφάνια. Θα βρεθεί τάφος που μέσα θα κρύβεται ένας βασιλιάς, πρίγκιπας η στρατηλάτης θα το ανακαλύψουν μέσω ενός φυλαχτού.

Φυσικές καταστροφές (όχι μόνο για Ελλάδα)

Το 2021 διακρίνετε από τους σεισμούς παγκοσμίως, ίσως και τσουνάμι στην Ανατολή. Καταστροφή ιερού η ιερού τόπου από σεισμό η από φωτιά. Η γη τρέμει και έρχονται στο φως κόκαλα. Ο ήλιος προκαλεί πρόβλημα στα μάτια. Φωτιές και πλημμύρες! Η φύση θα μας εκδικηθεί με τον χειρότερο τρόπο φέτος! Παιδιά υπομονή! Τυφώνας!  Φωτιά από τον ουρανό φέρνει σημάδια νέας εποχής.!