16 Απριλίου 2021

Το φυλαχτό της Επαναφοράς

Φυλαχτό Επαναφοράς

 

Ανάμεσα στα αναρίθμητα φυλαχτά του έρωτα βρέθηκε ένα πολύ ισχυρό φυλαχτό επαναφοράς. Το φυλαχτό αυτό μέσα περιέχει βότανα, σφραγίδες, λίθους κλπ που βοηθάει στην επαναφορά του προσώπου.

Το φυλαχτό της Επαναφοράς αυτό είναι μία ειδική τελετή που στο τέλος καταλήγει μέσα σε ένα πουγκί μαζί με τα βότανα! Τριαντάφυλλο, Γιασεμί Σφραγίδα Επαναφοράς και αλλα πολλά συνθέτουν μία τέλεια τελετή!

Το κάθε φυλαχτό διαβάζετε για το κάθε άτομο συγκεκριμένα, με ονόματα και ημερομηνίες για να γίνει μία σωστή εργασία για Επαναφορά.

Το φυλαχτό αυτό εκτός απο ερωτική διάθεση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και απο φιλικό πρόσωπο αλλά και απο γονιό για το παιδί που έφυγε!

Όταν λάβετε το φυλαχτό σας ακολουθάτε μία τυπική διαδικασία ενεργοποίησης! Κράτα το φυλαχτό επάνω σου, στην τσάντα σου κάθε φορά που θα συναντήσεις το πρόσωπο που θέλεις να γυρίσεις!

Υ.Γ: Το φυλαχτό μπορεί να ειναι μία ολοκληρωμένη τελετή, ωστόσο είναι βοηθητικό, αυτό σημαίνει οτι και εσείς πρέπει να κάνετε τις τελετές σας σύμφωνα με τον σωστό δρόμο επαναφοράς και με τα σωστά συναισθήματα!

 Αν θέλεις και εσύ το φυλαχτό της Επαναφοράς τότε δεν εχεις παρά να πάρεις τηλέφωνο στο 2108612110 και να το παραγγείλεις!

Τιμή: 200 Ευρώ