7 Απριλίου 2022

Το ξόρκι της Ξεστρατιμένης


Οι μάγισσες είχαν στην διάθεση τους διάφορα ξόρκια!
 Ένα απο αυτά ήταν τούτο το σπάνιο και δυνατό τελετουργικό! Όταν μία μάγισσα ήταν “Κακιά” η ασχολιόταν μόνο με την κακιά πλευρά τότε οι άλλες μάγισσες για να την επαναφέρουν στο φως έκαναν αυτό το ξόρκι!  Ένα ξόρκι για ένα πλάσμα που ξεστράτισε απο το φώς και περιπλανιέται στο σκοτάδι!

 

Υλικά:

Άγαλμα Απόλλωνα

Τρία κίτρινα κεριά

Σφραγίδα φωτός

Σκόνη του Αμνού

Φίλτρο Φωσφόρος

Φίλτρο Μαγνητισμού

Βότανο καλέντουλα

Βότανο Χαμομήλι

Κρύσταλλος Χαλαζίας

Ένα πουγκί μπλέ η κίτρινο

Τελετή:

Είτε σε γέμιση του φεγγαριού είτε σε χάση πάρε το άγαλμα του Φοίβου Απόλλωνα με την βοήθεια του μολυβιού γράψε επάνω στο άγαλμα του ατόμου που ξεστράτισε απο τον καλό δρόμο και τοποθέτησε το στο πάτωμα. Κάτω απο το άγαλμα τοποθέτησε την σφραγίδα του φωτός η ένα χαρτί με το όνομα του ατόμου που ξεστράτισε! Γύρο απο το άγαλμα άναψε τρία κίτρινα κεριά που τα έχεις ραντίσει με φωσφόρο και κάνε έναν κύκλο γύρο τους με άνθη καλέντουλας και χαμομήλι και έπειτα με σκόνη του Αμνού. Πάρε τον κρύσταλλο χαλαζία και τοποθέτησε τον στα πόδια του Απόλλωνα λέγοντας:

 

“Εδώ εναποθέτω την ψυχή που παραστράτισε

σε εσένα Φοίβο Απόλλωνα Φωσφόρε, φώτισε

την ψυχή τούτη που την έχει καταπιεί το

σκοτάδι και δε μπορεί να βγει!”

 

Άναψε τα κεριά και πες:

 

“Ρα Αι Μι κριτές και ψυχές φωτίζω το σκοτάδι

με τούτα τα κεριά για να βρείτε την τάδε της

τάδε να βρει τον δρόμο και να γυρίσει στο φώς

όπως ήταν, είθε το φως των κεριών να

καταφέρει ότι δε κατάφερε η ψυχή αυτή!”

Ράντισε το άγαλμα πρώτα με φωσφόρο και έπειτα με το φίλτρο του Μαγνητισμού. Άσε τα κεριά να κάψουν τελείως. Τα υπολείμματα κρύσταλλο, κεριά, βότανα και σφραγίδα θα τοποθετηθούν μέσα σε ένα πουγκί κίτρινο η μπλε γαλάζιο! Το άγαλμα θα το τοποθετήσουμε σε ένα σημείο του σπιτιού που θα κοιτάζει την ξεστράτιμένη!