15 Δεκεμβρίου 2022

Το ξόρκι της Μοίρας για είστε πάντα μαζί

Αυτό το υπέροχο ξόρκι αντιγράφτηκε και μεταφράστηκε απο το γριμόριο της Μανωδέσσας, γραμμένο για τον πρώτο της άντρα! Στις σημειώσεις της αναφέρει πως πρέπει μία φοράς την ζωή να το κάνουμε!

Υλικά:

Ένα γαλάζιο κερί

Ένα ροζ κερί

Ένα μαύρο κερί

Σκόνη Μοίρας

Φίλτρο Αθηνά

Σφραγίδα της Μοίρας*

Γλυκό του κουταλιού σταφύλι

Τελετή:

Η τελετή μας θα γίνει σε γέμιση του φεγγαριού ημέρα Δευτέρα (καλύτερα όταν η σελήνη είναι σε ζώδιο του νερού) πάρε το γαλάζιο κερί και χάραξε επάνω το όνομα της Μοίρας Κλωθώ, στο ροζ θα χαράξεις το όνομα της Μοίρας Λάχεση και στο τρίτο και μαύρο το όνομα της μοίρας Άτροπος . Άλειψε τα με το φίλτρο Αθηνά και τοποθέτησε τα σε μία ευθεία, πρώτα το γαλάζιο έπειτα το ροζ και έπειτα το μαύρο. Σε κάθε κερί θα πασπαλίσεις  λίγο σκόνη Μοίρας! Μπροστά από τα κεριά θα τοποθετήσεις την σφραγίδα της μοίρας που επάνω θα έχεις γράψει το όνομα του ατόμου που νιώθεις ότι είναι η μοίρας σου και τον θέλεις δίπλα σου στην ζωή και επάνω στην σφραγίδα θα τοποθετήσεις γλυκό του κουταλιού σταφύλι! Άναψε πρώτα το γαλάζιο, έπειτα το ροζ και τέλος το μαύρο και πες:

«Μοίρες μου σας καλωσορίζω! Κλωθώ, Λάχεση και Άτροπος. Αυτός ο άνθρωπος που είναι γραμμένος στην σφραγίδα σας είναι ο έρωτας μου, ο άνθρωπος μου, η μοίρα μου είθε να ευλογήσετε με τις πιο ωραίες ευλογίες αυτόν τον έρωτα, δικός μου να γίνει εμένα την τάδε γέννα της τάδε!»

Λίγο πριν  κάψουν τα κεριά τελείως φέρε τα κεριά κοντά να ενωθούν οι φλόγες** ,κάψε την σφραγίδα στην φλόγα των κεριών και την στάχτη θα την ρίξεις στο γλυκό του κουταλιού που μαζί με τα υπολείμματα των κεριών θα τα κάνετε σπονδή στην Γη με τα ίδια λόγια!

*Αν δεν έχετε την σφραγίδα της μοίρας μπορείτε να χρησιμοποιείστε την Σφραγίδα των Διδύμων (Stellar Uranium) αλλά θα πρέπει να είσαι σίγουρη/ος αν θέλετε αυτό το άτομο. Γιατί όπως έχουμε πει η σφραγίδα των διδύμων , χρησιμοποιείται μία φορά στην ζωή μας, γιατί δεν υπάρχει γυρισμός!

** κανονικά τα κεριά πρέπει να δεθούν με τις τρείς κλωστές τις μοίρας! Αυτές είναι οι κλωστές, λευκή, ροζ και μαύρη με τρείς κόμπους ευλογημένες με νερό πανσέληνου ανακατεμένες με το φίλτρο Αγάπη, Πίστη, Ελπίδα! (Ωστόσο μπορεί και να παραληφθεί )