17 Μαρτίου 2016

Σκόνη Αντάρη - Antares powder - Αντί του Άρη

Σκόνη Αντάρες - Αντί του Άρη

Σύμφωνα με τους μύθους των μαγισσών και της Αστρολογίας που ασκούν ο Αντάρης (Antares) ήταν η καρδιά του Σκορπιού που Κυνήγησε τον Ωρίωνα. Εδώ πάλι έχουμε στον Μύθο των μαγισσών και τον αιώνιο πόλεμο απέναντι στις Ασφοδέλιες μάγισσες με της Κεδρινές. Ο Αντάρης είναι ένα αστέρι που πίστευαν οι Ασφοδέλιες ενώ ο Ωρίωνας οι Αμβρόσιες και η Κεδρινές. Ο Αντάρης δηλαδή ο Αντί του Άρη είναι λένε ο αντίθετος του Άρη, δηλαδή Άκακος, δεν επιθυμεί τον πόλεμο και δεν εχει ορμή. Ωστόσο Οι Ασφοδέλιες τον
χρησιμοποιούσαν για να προκαλέσουν τον πόνο στον εχθρό τους και να φύγει μακριά τους.
Με θαυμαστά αποτελέσματα στέλνει στον εχθρό του Αντίθετα βέλη του Άρη και φεύγει μακριά!!! Τούτη η Ασφοδέλια σκόνη θα σας βοηθήσει αρκετά αν την πιστέψεις! 

Υλικά:

Ένα σιδερένιο πιάτο
Πρόκα σκουριασμένη
Φίλτρο Ανδροφόνο (Αμελέτητο)
Σκόνη Πιπεριού κόκκινο
Σκόνη Μπούκουβου
Σκόνη πορτοκαλί (φλούδα ξυσμένη)
Είδωλο του Σκορπιού (Εκτυπωμένη εικόνα σκορπιού )

Τελετή:
Σε χάση του φεγγαριού πάρε ένα σιδερένιο πιάτο και βάλε μέσα μία πρόκα σκουριασμένη επάνω σε μία εικόνα του Σκορπιού. που εκεί θα ρίξεις όλες τις σκόνες των βοτάνων. Ραντίζουμε λίγες σταγόνες του φίλτρου Ανδροφόνου και με το δάχτυλο μας ανακατεύομε αριστερόστροφα λέγοντας:

"Προκαλώ Άρες και Αντάρες σε κάθε εχθρό 
με την βοήθεια του πνεύματος τούτου.
Αντάρη αντίθετε του Θεού Άρη που κατοικείς 
στον Αστερισμό και στην καρδιά του Σκορπιό
έλα σε μένα και προστάτεψε με απο τους 
εχρθούς που έρχονται κοντά μου"

Βάλε την σκόνη σε ένα σιδερένιο κουτί μαζί με την εικόνα του σκορπιού που θα την έχεις διπλώσει σε σχήμα τριγώνου και φυσικά την πρόκα.