Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

Ταύρος - Ιερές τελετές (Μέρος τέταρτο)

 Ταύρος - Ιερές τελετές (Μέρος τέταρτο)


Αδερφές των Πλειάδων ήταν οι Υάδες και οι Εσπερίδες, εδώ θα δούμε τις Υάδες. Το τέταρτο και τελευταίο μέρος του Ταυρου λοιπόν!

Υάδες

Ο Ήλιος φτάνει στις Υάδες στις 26 και 27 Μαίου μία ομάδα έξη με επτά αστέρες που απέχουν απο την γη μόνο έτη φωτός! Πολύ παλιά αυτό το μικρός σμήνος

που βρίσκεται στο πρόσωπο του αστερισμού του Ταύρου ονομαζόταν Aldebaran επειδή αρχηγός τους ήταν ο ερυθρός γίγαντας αλλά αυτό είναι λάθος! Ο Aldebaran δεν βρίσκεται στις Υάδες. Αν και αναφέρονται απο την Προϊστορική αναφορά, η πρώτη τους φορά γίνετε απο τον Όμηρο. Βρίσκονται στις 5 48 και 6 52 μοίρες των Διδύμων. Με κύρια άστρα το Primda Hyadum Huadum 2. Οι Υάδες έχουν φύση Κρόνου κια Ερμή, φέρνουν βαθιά θλίψη, σκάνδαλα, συκοφαντία,  και φέρνουν δάκρυα σε ξαφνικά γεγονότα  Βία, Τύφλωση. Μη ξεχνάμε τις Αδερφές τους των Πλειάδων και λόγο οτι βρίσκονται στον ίδιο αστερισμό φέρνουν τα ίδια αποτελέσματα όταν βρίσκεται η Σελήνη κοντά τους!!!

Το Prima Hyadum έχει φύση Κρόνου Ερμή κατά τον Πτολεμαίο που φέρνει δυστυχισμένες σκέψεις αν βρεθεί στο Ωροσκόπο αν όμως βρίσκονται σε αρμονική θέση σε κάνει στοχαστή , συγγραφέα η ομιλητή!

Μύθος


Σύμφωνα με τον Μύθο οι Υάδες ήταν 7 και λεγόντουσαν Δωδωνίδες καθώς ήταν νύμφες της Δωδώνης. μόνιμος κλαίνε για του Ύαντα! Τα ονόματα τους ήταν η Φάολα, Αμβροσία, Ευδώρα, Κορώνις, Πολυξώ, Θυώνη, Προδίκη.

Για τις μάγισσες (Υάδες και Πλειάδες!)

Και οι 14 αδερφές αυτές χρησιμοποιηθήκαν απο τις μάγισσες για να φέρουν τον έρωτα! Στο βιβλίο Η Μυστικές συνταγές μαγείας εχω δώσει το φυλαχτό των Υάδων που φέρνει έναν σύντροφο, ενώ ΟΙ πλειάδες μας εχουν δώσει τα ποιο δυνατά αντικείμενα. Ένα απο αυτά ήταν και το Μέρτα των Πλειάδων που αν ξέρεις να το χρησιμοποιήσεις σωστά εχεις το Χρόνο στα χέρια σου. Το Βραχιόλι και το Φίλτρο και άλλα πολλά των Πλειάδων.

Τέλος! 

3 σχόλια:

 1. Νίνο απο τότε που ξεκίνησα να διαβάζω τα άρθρα σου για το Stella Uranium αισθάνομαι ότι με απελευθέρωσες. Και τι εννοώ; Εννοώ ότι ξεκίνησα πάλι να ονειρεύομαι, να ελπίζω και να πιστεύω όπως τότε που ήμουν μικρή και όταν έπεφτε ένα αστέρι μου έλεγαν "Κάνε μια ευχή" και πίστευα ΧΩΡΙΣ φόβο ή αμφιβολίες. Νίνο θέλω τη γνώμη σου, πιστεύεις πραγματικά πως με τους αστερισμούς μπορούμε να κάνουμε όλα τα όνειρα μας-ακόμη και εκείνα που φαντάζουν αδύνατα να πραγματοποιηθούν και είναι τελείως άπιαστα- να γίνουν πραγματικότητα? (Πχ με τον αστερισμό του Ωρίωνα ).. Και άλλη μια απορία μου είναι αυτό που αναφέρεις στον άρθρο ότι με τον Μέρτα των Πλειάδων έχεις τον χρόνο στα Χέρια σου? Τι εννοείς ότι λειτουργεί σαν πως να το πω "Μηχανή του Χρόνου"?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ναι πιστευω πως το Stellar Uranium μπορεί να σου δώσει οτι θες αρκεί να χρησιμοποιήσεις σωστά, αυτός ειναι ένας λόγος που γράφω το βιβλίο "Stellar Uranium"

  Το Μέρτα των Πλειάδων ειναι μια Μιχανή του Χρόνου μπορείς να τραβήξεις το χρόνο μπροστά, πίσω ανάλογα με το τι θες να κάνεις!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Νίνο εάν ήξερες πόσο χαρούμενη και αισιόδοξη με έκανε η απάντηση σου, δεν ξέρω πως θα αντιδρούσες...Μπορεί να έλεγες "Παιδί μου πας καλά? Ούτε το λαχείο να έπιανες"... Νίνο με έκανες πολύ ευτυχισμένη, γιατί για εμένα η απάντησή σου με γέμισε αισιοδοξία για το ότι ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΕΡΩΤΙΚΑ)ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Νίνο μου να είσαι ευλογημένος...Σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ πολύ.

   Διαγραφή