4 Νοεμβρίου 2021

Ερωτικό δέσιμο Οι Χορδές του έρωτα

Αυτό το ερωτικό δέσιμο βρέθηκε στα γριμόρια της Μανωδέσσας και είχε μεταφραστεί απο το γριμόριο που ήταν γραμμένο το “Δέσιμο της Πυθίας!”!

 


Υλικά:

 

Επτά κόκκινες κορδέλες (μισό μέτρο)

Φίλτρο Λεβόνης

Ένα ροζ κερι

Λιβάνι δεσίματος

Κόκκινο πανί

Χρυσή κλωστή

Μπελαντόνα

 

Τελετή:

Σε γέμιση του φεγγαριού ημέρα παρασκευή θα κάνουμε αυτό το “Δέσιμο”. για αρχή θα ανάψεις στο θυμιατό σου λιβάνι δεσίματος και έπειτα πάρε ένα ροζ κερί και ράντισε το με το φίλτρο Λεβόνης και άναψε το! Πάρε τώρα μία μία την κορδέλα και με κόκκινο μελάνι γράψε επάνω σε κάθε κορδέλα το όνομα του την λέξη Έρωτα και το όνομα σου. Π.χ Ελένη Έρωτα Κώστας! Πάρε τώρα την άκρη της κορδέλας και δέσε τες με τρίς κόμπους λέγοντας:

 

“Χρώματα του ουρανού και χορδές του έρωτα,

δέσε για εμένα την τάδε γέννα της τάδε με

έρωτα και αγάπη  τον τάδε γέννα της τάδε να μη μπορεί χωρίς εμένα! ”

 

Με το Λεβόνης ρίξε μερικές σταγόνες στον κόμπο και έτσι κάνε και στο κέντρο και στην άλλη μεριά!  _Χ__________Χ__________Χ_ κάθε κόμπος και σταγόνες Λεβόνης, ράντισε τις χορδές με το φίλτρο λεβόνης και τοποθέτησε το μέσα σε μία καρδιά που έχεις φτιάξει απο κόκκινο πανί και χρυσή κλωστή μαζί με λίγο Μπελαντόνα και το κλείνουμε. Για 6 πανσελήνους πρέπει να το ραντίζεις, το φυλάς κοντά στο κρεβάτι σου η στο σπίτι σου χωρίς να το πηράξει κανείς!