28 Ιουλίου 2022

Το Δέντρο μου - Ιερές τελετές

Πριν διαβάσετε αυτό το post! Παρακαλώ πολύ διαβάστε αυτό ΕΔΩ!

Οι μάγισσες της Γης των Ιωαννίνων είχαν διάφορους τρόπους να καταφέρουν να κάνουν ξόρκια, ένας απο αυτός ήταν είναι και θα ειναι η επικοινωνία μετά δέντρα και να μπορέσουν απο το να ακούσουν η να νιώσουν!

Όπως έμαθα πρόσφατα τα δέντρα είναι το πιο σωστό εξελιγμένο πράγμα στην φύση! Γιατί κατάφερε μέσα απο σπόρους και οχι μόνο να φυτρώσει! Μέσα του κρύβει όλη την σοφία και την εξέλιξη της Γης!

Όπως έχουμε ξανά πει οι ιερείς της Δωδώνης θα μπορούσαν να λεγόντουσαν και Δρυΐδες, γιατί έπαιρναν τα μηνύματα τους μέσα απο το θρόισμα των φύλλων της Βελανιδιάς και οχι μόνο!  

Ωστόσο δε θέλω να σας κουράσω, πάμε να δούμε το μικρό τελετουργικό και αν τα καταφέρετε, γιατί όχι να μη γίνετε και εσείς Δρυίδες.

Τελετουργικό!

Δεν έχει ν κάνει με γέμιση η χάση του φεγγαριού, αρκεί να είσαι έτοιμος/η να δεχτείς την επικοινωνία με την θεά της Γης η το πνεύμα του δέντρου που θα


διαλέξεις να μιλήσεις! Άδειασε το μυαλό σου και πήγαινε μπροστά σε ένα δέντρο.  Διάλεξε ένα δέντρο που θα είναι στην φύση. Να μην υπάρχει πολύς κόσμος και θόρυβος μπορεί να σε ενοχλήσει!

Πήγαινε κοντά στο δέντρο, άπλωσε την παλάμη σου επάνω του και ρώτησε το αν μπορείς να το πάρεις αγκαλιά και αυτό θα σου απαντήσει! Αφού το δεχτεί πάρε το αγκαλιά και άκου το θρόισμα των φύλλων του που μιλάει, εκεί πρέπει να εχεις καθαρό μυαλό για να το ακούσεις. Το θρόισμα είναι η ομιλία των δέντρων.

Η Βελανιδιά είναι το καταλληλότερο δέντρο για αυτή την τελετή! 

Φωτο: πάνω: Ιερά βελανιδιά της Δωδώνης 2017 κάτω: Ιερό Δίον 2016 Λεύκα!