16 Ιανουαρίου 2023

Το ξόρκι της σφοδρής Επιθυμίας

Η σκόνη της Εττέλιας! 

Οι Ασφοδέλιες μάγισσες , είχαν στα χέρια τους το θείο δώρο της Κλειραίας! Την σκόνη της Κλειραίας η Εττέλιας η Σκόνη σφοδρής επιθυμίας για να εκπληρώσουν τις όποιες επιθυμίες!!! Εδώ σας παρουσιάζω μία μικρή αλλά θαυματουργή τελετουργική χρήση της!

Υλικά:

Ένα κόκκινο κερί (Που συμβολίζει την Κλειραία!)

Σκόνη Εττέλιας

Τελετή:

 Σε γέμιση του φεγγαριού και ημέρα Άρη η όταν η σελήνη

βρίσκεται σε ζώδιο της φωτιάς, πάρε ένα κόκκινο κερί και κράτησε το στα χέρια σου με τα δύο σου χέρια και σκέψου την επιθυμίας σου! Τώρα φτύσε επάνω στο κερί και άλειψε το με το σάλιο σου! Πάρε λίγο Σκόνη Εττέλιας και πασπάλισε την επάνω στο κερί. Τοποθέτησε το σε ένα πιάτο, άναψε το και πες:

«“ Σε καλώ ευγενική Κλειραία, Άγρυπνη κόρη της μακρόπνοης Διώνης που χλωμή και ωραία είσαι σαν το φεγγάρι. Κλειραία των τριών ποταμών του Άδη. Σε καλώ με το ευγενικό και σταθερό άγγιγμα σου, ηγέτη της απόκοσμου και των σκυλιών, λάμψε τα άστρα του Ουρανού να δοξαστούν οι σκόνες των βοτάνων της Γαίας την επιθυμία μου να δυναμώσεις!”

Όσο καίγεται το κερί εσύ πρέπει να σταθείς για τουλάχιστον μία ώρα εκεί να κοιτάς την φλόγα και να σκέφτεσαι την επιθυμία σου! Τα υπολείμματα του κεριού θα τα θάψετε σε μία γλάστρα που θα φροντίζεις! Μπορείς να επαναλάβεις το ξόρκι άλλες τρείς φορές σε διάστημα 3ων μηνών!