28 Μαρτίου 2023

Ξόρκι Τα άτρωτα νερά της Στυγός

Το ασφοδέλιo αυτό ξόρκι είναι ένα αρκετά δυνατό και ουσιαστικά σε κάνει άτρωτο! σε προστατεύει και σε κάνει δυνατό για κάθε αντιξοότητα!


Υλικά:

Ένα κρυστάλλινο ποτήρι

Νερό από ποτάμι (Καλύτερα αν είναι από την Στύγα)

Ένα μαύρο κερί

Φίλτρο Νίκη ή Έρεβος

Προαιρετικά: Σκόνη Εττέλιας

Τελετή:

Σε γέμιση του φεγγαριού ημέρα Σάββατο άναψε ένα μαύρο κερί που το έχεις αλείψει με το φίλτρο της Νίκης η το Έρεβος! Μπροστά στο κερί θα τοποθετήσουμε ένα κρυστάλλινο ποτήρι που μέσα θα έχουμε βάλει νερό ποταμού (Αχέροντα η Στυγός ακόμα καλύτερα!). Βάλε τα χέρια σου επάνω στο ποτήρι και πες:

«Άτρωτη θέα Στύγα κόρη του Ερέβους σε καλώ εγω ο τάδε γέννα της τάδε! Άτρωτο να με κάνεις και εμένα σαν τον Αχιλλέα στην ικανότητα και την μάχη. κανείς και τίποτα δε θα μπορέσει να με χτυπήσει να με διαβάλει να με ταράξει! Από σήμερα θα εκπέμπω ισχυρή αύρα και δύναμη θα κατέχω , κάθε αρνητική δύναμη θα ξυστά θα περνάει και αν τύχει και με χτυπήσει τίποτα δε θα πάθω! Τούτες οι δυνάμεις μόνο για καλό θα χρησιμοποιηθούν!» (Χ3)

Τώρα άσε το κερί να κάψει. Όσο όμως θα καίει το κερί εσύ ανά μία ώρα θα βουτάς το χέρι σου στο νερό και θα αλείφεις το τρωτό σημείο σου που θα το ξέρεις μόνο εσύ! Αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις την δύναμη της σκόνη της Εττέλιας τότε θα την ραντίσεις επάνω στο μαύρο κερί και μία πολύ μικρή τσιμπιά στο νερό της Στυγός!  Τα υπολείμματα θα τα ρίξετε σε ένα ποτάμι!