20 Φεβρουαρίου 2024

Για εκκαθάριση, ανανέωση και αποτοξίνωση

Ένα ξόρκι που γίνεται την πρώτη ημέρα της Χάσης (ΜΟΝΟ) και χρησιμοποιείται για να διώξει οτιδήποτε αρνητικό και να φέρει αυτό που επιθυμείς! 


Υλικά:

·         Ένα μαύρο κερί

·         Ένα άσπρο κερί

·         Ένα κομμάτι ριζόχαρτο

·         Κόκκινο Μελάνι

·         Έλαιο Νίκης

·         Έλαιο ευλογίας ή Χρυσόλαδο

·         Σκόνη άνοιγμα δρόμου

 

Διαδικασία:

 

Την πρώτη ημέρα της χάσης, ώρα μονή βραδινή, πάρε στα χέρια σου ένα κομμάτι ριζόχαρτο και με μελάνι Σελήνης γράψε όλα εκείνα που θέλεις να αποδεσμεύσεις, να φύγουν από πάνω σου και σε ένα δεύτερο κομμάτι ριζόχαρτο γράψε όλα εκείνα που θέλεις να έρθουν.

Τοποθέτησε τα δύο χαρτιά μπροστά σου μέσα σε ένα μεγάλο λευκό πιάτο.

Πάνω από το ριζόχαρτο με αυτά που θέλεις να φύγουν τοποθέτησε το μαύρο κερί και στο άλλο κομμάτι χαρτί το λευκό κερί. Θα κάνεις με την σκόνη σου ένα μεγάλο V γύρω από το μεγάλο λευκό πιάτο, που θα το περικλείει.

Στα κεριά θα έχεις χαράξει το όνομα σου και το όνομα της γέννα σου και θα έχεις αλείψει το μαύρο με έλαιο Νίκης και το λευκό με έλαιο ευλογίας.

Άναψε πρώτα το μαύρο κερί και πες τρεις φορές:

«Με αυτό το μαύρο κερί, απελευθερώνω οτιδήποτε παλιό με βαραίνει και με πιέζει»

Άναψε τώρα το λευκό κερί και πες τρεις φορές:

«Με αυτό το λευκό κερί, είμαι έτοιμος/η να υποδεχτώ την νέα αρχή»

Ασε τα κεριά να καούν για λίγο και αφού νιώσεις την δύναμή τους, πες τα παρακάτω λόγια τρεις φορές:

«Ας φέρει τούτο εδώ το ξόρκι ανανέωση και απελευθέρωση στον δρόμο μου. Με καθαρό μυαλό και ανοιχτή καρδιά, είμαι έτοιμος/η να καλωσορίζω στην ζωή μου την νέα αρχή που έρχεται και να διώξω οτιδήποτε με περιορίζει»

Άσε τα κεριά να καούν. Λίγο πριν τα σβήσεις, θα πάρεις με προσοχή τα χαρτάκια και θα τα κάψεις στην φλόγα των κεριών. Θα σβήσεις τα κεριά και όλα μαζί (κεριά, σκόνη, στάχτες) θα τα θάψεις σε μία σου γλάστρα ή στην ρίζα ενός δέντρου.